Template

Template

Een template is een sjabloon voor een stuk code. Met behulp van templates is het mogelijk een stuk broncode te genereren, zodat het niet nodig is om veel gebruikte functionaliteiten of layouts handmatig steeds opnieuw te maken. Dit bespaart tijd voor webdesigners en dus geld voor klanten. Sommige mensen hebben het idee dat door templates geen uniek ontwerp gemaakt kan worden. De werkelijkheid is echter anders. Goede templates kunnen namelijk ook worden aangepast aan specifieke wensen van klanten, maar vormen in de basis een goed vertrekpunt om zo tijd en geld te besparen in de webdesign van een website.

 

Traditionele CMS systemen staan het toe om templates te kopen en deze te installeren. Het aanpassen van deze templates is vaak wat moeilijk. Het Cloud CMS systeem dat Prosperbiz-websites gebruikt voorziet standaard in een zeer divers pallet van templates die ook ieder weer met verschillende kleuren en layouts kunnen worden gecombineerd. De aanpassing is dus eenvoudiger. Ook de mogelijkheden tot het combineren van verschillende templates zijn daardoor eindeloos, wat goed is voor de variëteit van de websites die wij maken.

 

Tot slot kunnen wij binnen de gekozen templates van ons Cloud CMS systeem ook nog wijzigingen aanbrengen, zoals de positie van tekst kolommen, afbeeldingen, formulieren, achtergronden, etc,  Hierdoor kunnen wij iedere website een uniek design geven.

Interesse?