Over Prosperbiz

Prosperbiz-websites is gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven door het realiseren van unieke online klantervaringen. Wij zijn gecertificeerd Cloud CMS expert en realiseren voor onze opdrachtgevers een unieke online aanwezigheid met de implementatie van websites die zijn gemaakt met behulp van het nieuwste Cloud CMS platform. Wij leveren daarnaast hosting, beheer en support. Alles onder één dak!

Trends die alle bedrijven raken

  • Uit recent onderzoek uitgevoerd onder 100.000 bedrijven is gebleken: 52,4% van het Nederlandse bedrijfsleven heeft nog geen website! Daarmee laten zij onvoorstelbaar veel potentiële omzet liggen.
  • Daarnaast is het zo dat de mate van invloed in de marketing & sales funnel aangrijpend is gewijzigd. 57% van de potentiële klanten zoekt tegenwoordig eerst op internet of een product wel geschikt is, nog voordat ze met een verkoper contact opnemen!
  • Meer dan 70% van de mensen die iets opzoekt op het internet, doet dat via mobiele apparaten. Websites moeten altijd geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten, anders heb je er niets aan
  • De gemiddelde aandachtsspanne van de mens is gedaald van 12 sec in 2000 naar 8 sec in 2016. Klanten willen daarom absolute eenvoud bij het aankoop proces
  • Slechts 30% van de klanten maakt een besluit op basis van rationele afwegingen! Websites moeten veel meer inspelen op de emotionele zijde dan de rationele zijde.

 

Wij maken websites in het kader van deze feiten en trends

Maak je geen zorgen! 100% vrijblijvend!

Bij ons geen grote investeringen!

Andere website makers vragen grote investeringen die vooraf gedaan moeten worden. Daarnaast hebben zij vaak verborgen kosten en moet je ook nog zelf je hosting en onderhoud regelen. Dit zijn allemaal zaken die zij niet vermelden en u er dus wel bij moet tellen. Wij vinden dit niet eerlijk en transparant.

 

Daarom hebben wij bij Prosperbiz-websites besloten om alles in één te leveren voor een vast laag bedrag per maand. Helder, simpel en transparant! Bij ons dus geen grote investeringen, maar voor een lage maandelijkse prijs krijg je écht alles, dus je website, inclusief hosting, beheer en support!

Onze gegevens

Prosperbiz B.V.

Fellenoord 218

5611 ZC EINDHOVEN

 

Contact gegevens

040 - 843 43 28 (lokaal tarief)

info@prosperbiz-websites.nl

 

Overige

KvK nr:   610 75 426

BTW nr: NL854194472B01

IBAN:     NL29 ABNA 0532 3702 79

BIC:        ABNANL2A

Bel mij terug!

"Design is niet alleen hoe het eruit ziet en voelt. Design is hoe het werkt."

Steve Jobs

Klanten willen absolute eenvoud