Webshop laten maken

Webshop laten maken

Het DNA van een goede webshop

Verkoop jij producten en heb jij een webshop nodig? Zoek dan niet verder, want bij Prosperbiz-websites zijn wij gespecialiseerd in webshops voor ZZP-ers en het MKB. Wij hebben vele honderden websites gemaakt voor ondernemers zoals jij. Heb je al een webshop maar is die verouderd? Dan zetten wij je huidige webshop over op ons moderne website systeem. Ontdek hieronder wat je kan verwachten van een goede webshop.

Professioneel en mobiel vriendelijk

Jouw webshop krijg een professioneel ontwerp in jouw huisstijl. Uiteraard is deze ook mobiel vriendelijk, zodat je klanten vanuit hun telefoon of tablet op hun luie bank kunnen bestellen.

 

Laagdrempelige contact opties

Om vertrouwen te winnen, is het belangrijk om laagdrempelige contact opties aan te bieden. Mensen willen namelijk zien welk bedrijf er achter een webshop zit. Daarom zorgen wij ervoor dat er een duidelijke contact pagina is en dat jouw bedrijfsgegevens altijd zichtbaar zijn.

 


Duidelijke product categorieën

Wij zorgen ervoor dat jouw producten zijn onderverdeeld in duidelijke categorieën. Jouw webshop klanten kunnen deze bekijken via duidelijke iconen of via een dropdownmenu (maar net wat hun voorkeur heeft).

 

Maximaal 3 klikken

Eenvoudig is erg belangrijk bij het realiseren van maximale conversie in je webshop. Daarom ontwerpen wij de webshop zo, dat iemand met maximaal 3 klikken een product in het winkelwagen mandje kan stoppen. 

 


Producten in subcategorieën

Producten kunnen duidelijk in verschillende subcategorieën worden weergegeven. Zo hoeft jouw klant niet te zoeken en te filteren in je shop, maar zien ze snel en overzichtelijk welke soorten producten jij verkoopt binnen een hoofdcategorie.

 

Duidelijk de prijzen in beeld

Alle producten in een product overzicht hebben duidelijk de prijzen in beeld. Voor meer informatie kan de klant het product aanklikken om dan alle details te zien en keuzes in maten of varianten te kunnen maken.

 


Duidelijke product informatie

De eerste 50 producten maken wij voor jou aan in de shop. We uploaden de foto's van het product, we geven de juiste product beschrijving mee die jij wil hebben bij het product en we maken de eventuele product keuzes aan (bijvoorbeeld maatvoering, grootte, kleur, etc).

 

Conversie gericht

Jouw webshop zal worden gemaakt met conversie als einddoel. Dit wil zeggen dat wij er alles aan doen om jouw webshop bezoekers te verleiden om een product bij jou te kopen. Dit doen we met wetenschappelijk bewezen technieken en duidelijke call to actions.

 


Geweldig mooie foto's

Wij zorgen ervoor dat jouw webshop zal worden voorzien van geweldige professioneel gemaakte foto's, die het thema van jouw shop versterken. We vragen jou om zelf foto's aan te leveren van je producten. Lukt het je niet om goede product foto's te maken, dan adviseren wij je om een productfotograaf in te schakelen die voor jou je producten professioneel gaat fotograferen.

 

Goed vindbaar in Google

Jouw potentiële klanten zoeken via Google. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw webshop SEO geoptimaliseerd is, zodat je beter vindbaar bent. Ook regelen wij een Google Business profiel, zodat je webshop nog beter zichtbaar is. Optioneel kunnen we speciale SEO landingspagina's voor je maken. 


Veelgestelde vragen

Wij zorgen ervoor dat jouw webshop via een veelgestelde vragen pagina alle twijfels wegneemt die een potentiële klant kan hebben. Zo zorgen wij ervoor dat jij bestellingen krijgt van mensen die echt helemaal enthousiast zijn en waar jij nog weinig uitleg aan hoeft te geven.

 

Voordelen uitgelegd

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat we de nadruk leggen op de voordelen die jou onderscheiden van al jouw concurrenten. Dit doen we door jouw unieke voordelen duidelijk te beschrijven, met mooie iconen en een krachtige tekst.

 


Herroepingsrecht en voorwaarden

Als je verkoopt aan consumenten, dan ben je verplicht een herroepingsformulier en je algemene voorwaarden duidelijk te vermelden. Wij maken voor jou een herroepingsformulier en we stellen de door jou gemaakte algemene voorwaarden als download ter beschikking. Wij zorgen ervoor dat die zaken in je webshop eenvoudig zijn te downloaden via de footer (de onderzijde) van je website en dat mensen ze ook kunnen inzien bij het bestelproces.

 

Koppeling met social media

Je kan vaak veel nieuwe klanten halen uit social media. Daarom koppelen we jouw website met de social media kanalen waar jij actief bent. Zo kan je werken aan verdere groei van jouw volgers op social media.

 


Bekijk diverse webshop voorbeelden nu live

Ben jij nieuwsgierig geworden naar een live webshop voorbeeld voorbeeld? Ervaar het nu zelf live: 

 


Wat kost een professionele webshop laten maken?

 

Een professionele webshop laten maken hoeft niet duur te zijn. 

Wij maken webshops met goede teksten en een doordachte navigatie. Jij bepaalt zelf uit hoeveel pagina's deze bestaat en wat de inhoud moet zijn. Onze webshops zijn zeer geschikt tot een paar honderd producten. Dit is wat je kan verwachten:

Webshop laten maken all in one website pakket
All in one webshop pakket

Voor een vaste lage maandelijkse prijs krijg je écht alles, dus je website, inclusief hosting, beheer en support! Oké dan, bijna alles, want de prijs is excl. BTW. 

Maak je geen zorgen! 100% vrijblijvend!


Over Prosperbiz-websites dé webdesigner voor webshops

Wij zijn al sinds het jaar 2014 actief met webdesign voor ZZP-ers en het MKB. We zijn gespecialiseerd in webshops voor ZZP-ers en MKB-ers. Wij begrijpen daarom als geen ander wat er nodig is om succesvol te zijn met een webshop. Wij zijn er erg goed in om ons te verplaatsen in de beleving van jouw doelgroep. We weten precies waar jouw doelgroep op zoekt in Google en wij zorgen ervoor dat jouw website daar precies bij aansluit. Het ontwerp, de techniek, het bedenken van de juiste content en de toepassing van verleidingstechnieken op de webshop zijn belangrijke zaken die wij ook regelen voor jouw nieuwe webshop. Jouw webshop zal zich visueel zeer sterk onderscheiden van je concurrent en daarmee heb je direct een streepje voor. Juist omdat wij dit spel zo goed kennen, zijn wij dé partij voor een professionele webshop. Daarnaast zijn wij specialist in vindbaarheid op Google en zijn wij gecertificeerd Google Partner.

Google Partner

De 9 voordelen van een webshop laten maken door Prosperbiz

Als je kiest voor Prosperbiz-websites, dan kies je voor dé specialist in webshops voor ZZP-ers en MKB-ers. Dit is een groot voordeel, want wij snappen hoe jouw potentiële klanten in jouw regio online op Google zoeken. Het is daarnaast erg prettig om met ons samen te werken. We kunnen namelijk altijd persoonlijk afspreken of we plannen een video call, zodat we digitaal kunnen samenwerken met schermvoorbeelden erbij. Hieronder nog meer voordelen van Prosperbiz-websites: 

 

 

persoonlijk contact over je website

1. Persoonlijk contact

We hebben persoonlijk contact, zodat je weet wat je aan ons hebt

 

unieke website

2. Unieke webshop

Webshop in jouw huisstijl ontworpen en indien gewenst, ook een GRATIS logo

 

wervende teksten voor je website

3. Wervende teksten

Wij schrijven wervende teksten of verbeteren de teksten die jij aanlevert

 


alles onder één dak:  webdesign, hosting, beheer en onderhoud

4. Alles onder één dak

Wij regelen alles voor jou: webdesign, hosting, beheer en onderhoud

 

website conversiegericht nieuwe klanten

5. Conversiegericht

Een webdesign zo gemaakt, dat deze je nieuwe klanten gaat opleveren

 

mobiel vriendelijke website

6. Mobiel vriendelijk

Een mobiel vriendelijke website voor telefoon, tablet en laptop

 


lage all-in maandprijs zonder grote investering voor je website

7. Altijd transparant

Lage all-in maandprijs en geen grote investeringen en verrassingen

 

snel nieuwe website online

8. Snel online

Wij werken goed en snel. Binnen enkele weken staat je website online

 

website onderhoud en beheer zonder extra kosten

9. Geweldige nazorg

Wij onderhouden jouw webshop (excl. producten) zonder verborgen kosten

 


Onze werkwijze: in 5 stappen je nieuwe webshop laten maken

Telefonisch kennismaken bespreken website wensen

Telefonisch maken we kennis en we bespreken je wensen

Vrijblijvende afspraak plannen bespreken website

We plannen samen een vrijblijvende (video)afspraak

Website ontwerp uitwerken

GRATIS en vrijblijvend gaan we 2 uur lang je website uitwerken

Samenvatting en blauwdruk website

Je ontvangt een duidelijke blauwdruk en samenvatting 

Website binnen enkele weken online

Na jouw akkoord is je webshop binnen enkele weken online!


Wat anderen over ons zeggen

Ben jij benieuwd wat anderen over ons zeggen, die ook een webshop door ons hebben laten maken? Bekijk hier de reacties:

 

 

Website laten maken Google 5 sterren reviews
Reviews van anderen over Prosperbiz

Zullen we samen even bellen met elkaar?

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Meer weten over Prosperbiz-websites en hoe wij een professionele website kunnen maken voor jouw bedrijf? Neem dan nu nog contact op en bespreek je vragen en wensen met onze website specialist: Alex. Hij helpt je graag verder.

Website specialist Prosperbiz-websites

Neem contact op met website specialist Alex

Tel: 040 - 843 43 28