Websites voor Handelsbedrijven

Websites voor handelsbedrijven

Het DNA van een goede handelsbedrijf website

Heb jij een handelsbedrijf? Heb jij een website voor je handelsbedrijf nodig? Zoek dan niet verder, want bij Prosperbiz-websites zijn wij gespecialiseerd in websites voor handelsbedrijven. Wij hebben vele honderden websites gemaakt voor ondernemers zoals jij. Heb je al een website maar is die verouderd? Dan zetten wij je huidige handelsbedrijf website over op ons moderne website systeem. Ontdek hieronder wat je kan verwachten van een goede handelsbedrijf website.

Professioneel en mobiel vriendelijk

Wij maken jouw handelsbedrijf website met een professioneel en mobiel vriendelijk ontwerp in jouw eigen huisstijl. Zo weet jij zeker dat jouw website helemaal past bij jouw handelsbedrijf.

 

Laagdrempelige contact opties

Steeds meer klanten vinden het prettig om via Whatsapp een vraag te stellen en een aanvraag te doen. Daarom krijg je van ons gratis Whatsapp integratie bij je website. Ook zorgen we voor eenvoudige contactmogelijkheden via e-mail, contactformulier en telefoon.

 


Jouw producten goed beschreven

Al jouw producten worden door ons duidelijk in beschreven. Zo ziet jouw potentiële klant in één oogopslag wat je hebt te bieden en wat de eigenschappen van ieder product zijn. 

 

Meerdere talen

Natuurlijk heb je als handelsbedrijf al snel te maken met internationale afnemers. Daarom bieden wij de website aan in meerdere talen, zoals bijvoorbeeld: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Pools, etc.

 


Geweldig mooie foto's en video's

Wij zorgen ervoor dat jouw website zal worden voorzien van geweldige professioneel gemaakte foto's en video's. Uiteraard mag je ook je eigen foto's en video's aanleveren of we maken een combinatie van alle twee.

 

Conversie gericht

Jouw website zal worden gemaakt met conversie als einddoel. Dit wil zeggen dat wij er alles aan doen om jouw website bezoekers te verleiden om een aanvraag bij jou in te dienen. Dit doen we met wetenschappelijk bewezen technieken en duidelijke call to actions.

 


Voordelen van producten uitgelegd

We zullen de voordelen van jouw producten duidelijk uitleggen, zodat jouw potentiële klanten goed kunnen zien wat de unieke kenmerken en voordelen zijn van jouw producten. 

 

Patent of certificaat informatie

Heb jij een patent op je producten of heb je certificeringen zoals ISO9001? Dan vermelden wij een duidelijke beschrijving van deze informatie op jouw website, zodat je potentiële klant jou nog meer als autoriteit in de markt gaat zien.

 


Meer informatie over je bedrijf

Wij zorgen ervoor dat je potentiële klant ook meer diepgaande maar wel duidelijke informatie krijgt over jouw bedrijf, zodat zij daaruit opmaken dat ze zaken doen met een betrouwbare partij.

 

Goed vindbaar in Google

Jouw potentiële klanten zoeken via Google. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw website SEO geoptimaliseerd is, zodat je beter vindbaar bent. Ook regelen wij een Google Business profiel, zodat je bedrijf nog beter zichtbaar is. Optioneel kunnen we speciale SEO landingspagina's voor je maken. 


Veelgestelde vragen

Wij zorgen ervoor dat jouw website via een veelgestelde vragen pagina alle twijfels wegneemt die iemand kan hebben. Zo zorgen wij ervoor dat jij aanvragen krijgt van mensen die echt helemaal enthousiast zijn en waar jij nog weinig uitleg aan hoeft te geven.

 

Contact gegevens en formulier

Wij zorgen ervoor dat jij een duidelijke contact pagina hebt, zodat je potentiële klanten je kunnen benaderen. Deze pagina zal ook worden voorzien van een contact formulier, zodat je aanvragen eenvoudig direct kan ontvangen vanuit de website in je mailbox.

 


Jouw handelsagenten of salesteam

Als handelsbedrijf heb je in ieder geval te maken met je eigen salesteam en kan je ook te maken hebben met handelsagenten die jouw goederen verkopen, bijvoorbeeld in bepaalde gebieden. Wij zorgen ervoor dat al jouw eigen sales mensen en handelsagenten een duidelijke profiel pagina krijgen. Voor meer informatie over een bepaalde vertegenwoordiger kunnen website bezoekers doorklikken. Van iedere vertegenwoordiger kunnen wij de eigen contactgegevens vermelden. Uiteraard kan iedere vertegenwoordiger ook een eigen zakelijke mail adres via ons krijgen.

 


Bekijk diverse handelsbedrijf website voorbeelden live

Ben jij nieuwsgierig geworden naar een live handelsbedrijf website voorbeeld? Ervaar het nu zelf live: 

 


Wat kost een professionele handelsbedrijf website?

 

Een professionele handelsbedrijf website hoeft niet duur te zijn. 

Wij maken websites met goede teksten en een doordachte navigatie. Jij bepaalt zelf uit hoeveel pagina's deze bestaat en wat de inhoud moet zijn. Dit is wat je kan verwachten:

Handelsbedrijf website all in one website pakket
All in one website pakket voor handelsbedrijven

Voor een vaste lage maandelijkse prijs krijg je écht alles, dus je website, inclusief hosting, beheer en support! Oké dan, bijna alles, want de prijs is excl. BTW. 

Maak je geen zorgen! 100% vrijblijvend!


Prosperbiz-websites: dé webdesigner voor handelsbedrijven

Wij zijn al sinds het jaar 2014 actief met webdesign voor ZZP-ers en het MKB. We zijn gespecialiseerd in websites voor handelsbedrijven. Wij begrijpen daarom als geen ander wat er nodig is om succesvol te zijn met een website voor handelsbedrijven. Wij zijn er erg goed in om ons te verplaatsen in de beleving van jouw doelgroep. We weten precies waar jouw doelgroep op zoekt in Google en wij zorgen ervoor dat jouw website daar precies bij aansluit. Het ontwerp, de techniek, het bedenken van de juiste content en de toepassing van verleidingstechnieken op de website zijn belangrijke zaken die wij ook regelen voor jouw nieuwe handelsbedrijf website. Jouw handelsbedrijf website zal zich visueel zeer sterk onderscheiden van je concurrent en daarmee heb je direct een streepje voor. Juist omdat wij dit spel zo goed kennen, zijn wij dé partij voor een professionele handelsbedrijf website. Daarnaast zijn wij specialist in vindbaarheid op Google en zijn wij gecertificeerd Google Partner.

Google Partner

De 9 voordelen van een Prosperbiz handelsbedrijf website

Als je kiest voor Prosperbiz-websites, dan kies je voor dé specialist in websites voor handelsbedrijven. Dit is een groot voordeel, want wij snappen hoe jouw potentiële klanten in jouw regio online op Google zoeken. Het is daarnaast erg prettig om met ons samen te werken. We kunnen namelijk altijd persoonlijk afspreken of we plannen een video call, zodat we digitaal kunnen samenwerken met schermvoorbeelden erbij. Hieronder nog meer voordelen van Prosperbiz-websites: 

 

 

persoonlijk contact over je website

1. Persoonlijk contact

We hebben persoonlijk contact, zodat je weet wat je aan ons hebt

 

unieke website

2. Unieke website

Website in jouw huisstijl ontworpen en indien gewenst, ook een GRATIS logo

 

wervende teksten voor je website

3. Wervende teksten

Wij schrijven wervende teksten of verbeteren de teksten die jij aanlevert

 


alles onder één dak:  webdesign, hosting, beheer en onderhoud

4. Alles onder één dak

Wij regelen alles voor jou: webdesign, hosting, beheer en onderhoud

 

website conversiegericht nieuwe klanten

5. Conversiegericht

Een webdesign zo gemaakt, dat deze je nieuwe klanten gaat opleveren

 

mobiel vriendelijke website

6. Mobiel vriendelijk

Een mobiel vriendelijke website voor telefoon, tablet en laptop

 


lage all-in maandprijs zonder grote investering voor je website

7. Altijd transparant

Lage all-in maandprijs en geen grote investeringen en verrassingen

 

snel nieuwe website online

8. Snel online

Wij werken goed en snel. Binnen enkele weken staat je website online

 

website onderhoud en beheer zonder extra kosten

9. Geweldige nazorg

Wij onderhouden en beheren jouw website zonder verborgen kosten

 


Onze aanpak: in 5 stappen je nieuwe handelsbedrijf website

Telefonisch kennismaken bespreken website wensen

Telefonisch maken we kennis en we bespreken je wensen

Vrijblijvende afspraak plannen bespreken website

We plannen samen een vrijblijvende (video)afspraak

Website ontwerp uitwerken

GRATIS en vrijblijvend gaan we 2 uur lang je website uitwerken

Samenvatting en blauwdruk website

Je ontvangt een duidelijke blauwdruk en samenvatting 

Website binnen enkele weken online

Na jouw akkoord is je website binnen enkele weken online!


Wat anderen over ons zeggen

Ben jij benieuwd wat anderen over ons zeggen, die ook een website door ons hebben laten maken? Bekijk hier de reacties:

 

 

Website laten maken Google 5 sterren reviews
Reviews van anderen over Prosperbiz

Zullen we samen even bellen met elkaar?

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Meer weten over Prosperbiz-websites en hoe wij een professionele website kunnen maken voor jouw bedrijf? Neem dan nu nog contact op en bespreek je vragen en wensen met onze website specialist: Alex. Hij helpt je graag verder.

Website specialist Prosperbiz-websites

Neem contact op met website specialist Alex

Tel: 040 - 843 43 28