Websites voor Advocaten en Juristen

Websites voor advocatenkantoren en juristen

Het DNA van een goede advocaten en juristen website

Ben jij advocaat of jurist en heb jij een website voor je advocatenkantoor of juridisch adviesbureau nodig? Zoek dan niet verder, want bij Prosperbiz-websites zijn wij gespecialiseerd in websites voor advocaten en juristen. Wij hebben vele honderden websites gemaakt voor ondernemers zoals jij. Heb je al een website maar is die verouderd? Dan zetten wij je huidige advocaten en juristen website over op ons moderne website systeem. Ontdek hieronder wat je kan verwachten van een goede advocaten en juristen website.

Professioneel en mobiel vriendelijk

Wij maken jouw advocaten en juristen website met een professioneel en mobiel vriendelijk ontwerp in jouw eigen huisstijl. Zo weet jij zeker dat jouw website helemaal past bij jouw advocatenkantoor of juridisch adviesbureau.

 

Laagdrempelige contact opties

Steeds meer klanten vinden het prettig om via Whatsapp een vraag te stellen en een aanvraag te doen. Daarom krijg je van ons gratis Whatsapp integratie bij je advocatenkantoor website of juridische dienstverleners website. Ook zorgen we natuurlijk voor eenvoudige contactmogelijkheden via e-mail, contactformulier en telefoon.

 


Jouw specialiteiten beschreven

Natuurlijk gaan we jouw specialiteiten duidelijk beschrijven. Zo ziet jouw potentiële klant in één oogopslag via duidelijke iconen en korte pakkende stukken tekst waar jij ze mee kan helpen en wat jouw specialisaties zijn. 

 

Meer informatie

Wil jij meer uitleg geven over een specifieke dienst? Dan zorgen wij ervoor dat je potentiële klant eenvoudig kan doorklikken om een uitgebreide uitleg te krijgen over een specifieke dienst. Zo geven we meer informatie wanneer het gewenst is en voorkomen we te veel tekst op het eerst oogopslag.

 


Foto's die een verhaal vertellen

Wij zorgen ervoor dat jouw website zal worden voorzien van geweldige professioneel gemaakte foto's die een verhaal vertellen. Uiteraard mag je ook je eigen foto's aanleveren of we maken een combinatie van alle twee.

 

Conversie gericht

Jouw website zal worden gemaakt met conversie als einddoel. Dit wil zeggen dat wij er alles aan doen om jouw website bezoekers te verleiden om een aanvraag bij jou in te dienen. Dit doen we met wetenschappelijk bewezen technieken en duidelijke call to actions.

 


Informatie over jouw kantoor

Vertrouwen is belangrijk om een opdracht te krijgen als advocaat of jurist. Daarom zorgen wij ervoor dat je potentiële cliënt duidelijke informatie krijgt over je kantoor en teamleden, zodat zij daaruit opmaken dat ze zaken doen met een betrouwbare en deskundige partij.

 

Duidelijke uitleg voor wie

We zorgen ervoor dat jouw doelgroep zich gaat herkennen in jouw website, door te beschrijven voor wie jij diensten levert. Doordat je potentiële cliënten zich herkennen in jouw website, is de kans groter dat zij met jou zaken gaan doen. 


Jouw werkwijze goed uitgelegd

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat we duidelijk uitleggen aan jouw potentiële klanten hoe jouw werkwijze is. Hierdoor is voor hun direct duidelijk wat ze kunnen verwachten en verlagen we de drempel om een eerste stap te maken naar een aanvraag voor jouw diensten. 

 

Goed vindbaar in Google

Jouw potentiële klanten zoeken via Google. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw website SEO geoptimaliseerd is, zodat je beter vindbaar bent. Ook regelen wij een Google Business profiel, zodat je bedrijf nog beter zichtbaar is. Optioneel kunnen we speciale SEO landingspagina's voor je maken. 


Koppeling met cliënt portaal

Veel advocatenkantoren en juridische dienstverleners gebruiken cliënt portalen voor dossierbeheer en CRM (zoals BaseNet). Wij koppelen jouw favoriete cliënt portaal aan de website, zodat jouw cliënten eenvoudig vanuit de website kunnen inloggen op jouw cliënt portaal.

 

Meerdere talen

Advocaten en juristen hebben vaak te maken met internationale cliënten. Daarom bieden wij de website in meerdere talen aan indien gewenst.

 


Veelgestelde vragen

Wij zorgen ervoor dat jouw website via een veelgestelde vragen pagina alle twijfels wegneemt die iemand kan hebben. Zo zorgen wij ervoor dat jij meer aanvragen krijgt.

 

Contact info

Natuurlijk krijg je van ons een duidelijke contact pagina, waar je potentiële klant jouw contactgegevens kan vinden. Ook zal je website worden voorzien van een contactformulier.

 


Bekijk een live advocaten en juristen website voorbeeld

Ben jij nieuwsgierig geworden naar een live advocaten en juristen website voorbeeld? Ervaar het nu zelf live: 

 

Advocatenkantoor website

Wat kost een professionele advocaten en juristen website?

 

Een professionele advocaten en juristen website hoeft niet duur te zijn. 

Wij maken websites met goede teksten en een doordachte navigatie. Jij bepaalt zelf uit hoeveel pagina's deze bestaat en wat de inhoud moet zijn. Dit is wat je kan verwachten:

Adviseurs en inspecteurs website all in one website pakket
All in one website pakket voor advocatenkantoren en juristen

Voor een vaste lage maandelijkse prijs krijg je écht alles, dus je website, inclusief hosting, beheer en support! Oké dan, bijna alles, want de prijs is excl. BTW. 

Maak je geen zorgen! 100% vrijblijvend!


Prosperbiz: dé webdesigner voor advocaten en juristen

Wij zijn al sinds het jaar 2014 actief met webdesign voor ZZP-ers en het MKB. We zijn gespecialiseerd in websites voor advocatenkantoren en juristen. Wij begrijpen daarom als geen ander wat er nodig is om succesvol te zijn met een website voor advocatenkantoren en juristen. Wij zijn er erg goed in om ons te verplaatsen in de beleving van jouw doelgroep. We weten precies waar jouw doelgroep op zoekt in Google en wij zorgen ervoor dat jouw website daar precies bij aansluit. Het ontwerp, de techniek, het bedenken van de juiste content en de toepassing van verleidingstechnieken op de website zijn belangrijke zaken die wij ook regelen voor jouw nieuwe advocatenkantoren en juristen website. Jouw advocatenkantoren en juristen website zal zich visueel zeer sterk onderscheiden van je concurrent en daarmee heb je direct een streepje voor. Juist omdat wij dit spel zo goed kennen, zijn wij dé partij voor een professionele advocatenkantoren en juristen website. Daarnaast zijn wij specialist in vindbaarheid op Google en zijn wij gecertificeerd Google Partner.

Google Partner

De 9 voordelen van een advocaten website van Prosperbiz

Als je kiest voor Prosperbiz-websites, dan kies je voor dé specialist in websites voor advocaten en juristen. Dit is een groot voordeel, want wij snappen hoe jouw potentiële klanten in jouw regio online op Google zoeken. Het is daarnaast erg prettig om met ons samen te werken. We kunnen namelijk altijd persoonlijk afspreken of we plannen een video call, zodat we digitaal kunnen samenwerken met schermvoorbeelden erbij. Hieronder nog meer voordelen van Prosperbiz-websites: 

 

 

persoonlijk contact over je website

1. Persoonlijk contact

We hebben persoonlijk contact, zodat je weet wat je aan ons hebt

 

unieke website

2. Unieke website

Website in jouw huisstijl ontworpen en indien gewenst, ook een GRATIS logo

 

wervende teksten voor je website

3. Wervende teksten

Wij schrijven wervende teksten of verbeteren de teksten die jij aanlevert

 


alles onder één dak:  webdesign, hosting, beheer en onderhoud

4. Alles onder één dak

Wij regelen alles voor jou: webdesign, hosting, beheer en onderhoud

 

website conversiegericht nieuwe klanten

5. Conversiegericht

Een webdesign zo gemaakt, dat deze je nieuwe klanten gaat opleveren

 

mobiel vriendelijke website

6. Mobiel vriendelijk

Een mobiel vriendelijke website voor telefoon, tablet en laptop

 


lage all-in maandprijs zonder grote investering voor je website

7. Altijd transparant

Lage all-in maandprijs en geen grote investeringen en verrassingen

 

snel nieuwe website online

8. Snel online

Wij werken goed en snel. Binnen enkele weken staat je website online

 

website onderhoud en beheer zonder extra kosten

9. Geweldige nazorg

Wij onderhouden en beheren jouw website zonder verborgen kosten

 


Onze werkwijze: in 5 stappen je nieuwe advocaten website

Telefonisch kennismaken bespreken website wensen

Telefonisch maken we kennis en we bespreken je wensen

Vrijblijvende afspraak plannen bespreken website

We plannen samen een vrijblijvende (video)afspraak

Website ontwerp uitwerken

GRATIS en vrijblijvend gaan we 2 uur lang je website uitwerken

Samenvatting en blauwdruk website

Je ontvangt een duidelijke blauwdruk en samenvatting 

Website binnen enkele weken online

Na jouw akkoord is je website binnen enkele weken online!


Wat anderen over ons zeggen

Ben jij benieuwd wat anderen over ons zeggen, die ook een website door ons hebben laten maken? Bekijk hier de reacties:

 

 

Website laten maken Google 5 sterren reviews
Reviews van anderen over Prosperbiz

Zullen we samen even bellen met elkaar?

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Meer weten over Prosperbiz-websites en hoe wij een professionele website kunnen maken voor jouw bedrijf? Neem dan nu nog contact op en bespreek je vragen en wensen met onze website specialist: Alex. Hij helpt je graag verder.

Website specialist Prosperbiz-websites

Neem contact op met website specialist Alex

Tel: 040 - 843 43 28