Websites voor Rijscholen

Websites voor rijscholen

Het DNA van een goede rijschool website

Heb jij een rijschool en heb jij een website voor je rijschool nodig? Zoek dan niet verder, want bij Prosperbiz-websites zijn wij gespecialiseerd in websites voor rijscholen. Wij hebben vele honderden websites gemaakt voor ondernemers zoals jij. Heb je al een website maar is die verouderd? Dan zetten wij je huidige rijschool website over op ons moderne website systeem. Ontdek hieronder wat je kan verwachten van een goede rijschool website.

Professioneel en mobiel vriendelijk

Jouw doelgroep zit voornamelijk op de mobiele telefoon. Daarom maken wij jouw rijschool website met een professioneel en mobiel vriendelijk ontwerp in jouw eigen huisstijl. Zo weet jij zeker dat jouw website helemaal past bij jouw rijschool en dat jouw doelgroep deze op de mobiel goed kan bekijken.

 

Laagdrempelige contact opties

Steeds meer potentiële leerlingen vinden het prettig om via Whatsapp een vraag te stellen en een aanvraag te doen. Daarom krijg je van ons gratis Whatsapp integratie bij je rijschool website. Ook zorgen we natuurlijk voor eenvoudige andere contactmogelijkheden via e-mail, contactformulier en telefoon.

 


Jouw lespakketten en prijzen

Jouw doelgroep wil graag direct weten wat de prijzen zijn. Zij zijn namelijk gewend om altijd direct overal prijzen te zien. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw lespakketten duidelijk en overzichtelijk met prijzen worden vermeld. 

 

Meer informatie en direct starten

Indien gewenst, dan kunnen wij bij ieder lespakket meer informatie geven. We zorgen er daarnaast voor dat ieder lespakket een duidelijke actieknop heeft, waarmee we de potentiële leerling verleiden om een aanvraag in te dienen. 

 


Geweldig mooie foto's en video's

Wij zorgen ervoor dat jouw website zal worden voorzien van geweldige professioneel gemaakte foto's. Uiteraard mag je ook je eigen foto's aanleveren of we maken een combinatie van alle twee. We kunnen ook onze mediaspecialist bij jou langs sturen om maatwerk foto's en video's te maken van jouw eigen lesauto's en bedrijf voor op de website.

 

Conversie gericht

Jouw website zal worden gemaakt met conversie als einddoel. Dit wil zeggen dat wij er alles aan doen om jouw website bezoekers te verleiden om een aanvraag bij jou in te dienen. Dit doen we met wetenschappelijk bewezen technieken en duidelijke call to actions.

 


Succesverhalen werken!

Jouw doelgroep kijkt vaak naar de successen van anderen die hun zijn voorgegaan. Daarom zorgen wij ervoor dat op jouw rijschool website duidelijk de succesverhalen van oud-leerlingen zijn vermeld. Dit werkt aanstekelijk voor nieuwe leerlingen. Zij maken hieruit op dat ze ook een hoge slagingskans bij jou hebben.

 

Informatie over je bedrijf

Vertrouwen is belangrijk om een leerling te krijgen die wil rijlessen. Daarom zorgen wij ervoor dat er meer informatie over jouw bedrijf is te vinden op de website. Als je mooie slagingskansen van het CBR hebt, dan publiceren we die ook op de website.


Voordelen uitgelegd

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat we de nadruk leggen op de voordelen die jou onderscheiden van al jouw concurrenten. Dit doen we door jouw unieke voordelen duidelijk te beschrijven, met mooie iconen en een krachtige tekst.

 

Goed vindbaar in Google

Jouw potentiële klanten zoeken via Google. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw website SEO geoptimaliseerd is, zodat je beter vindbaar bent. Ook regelen wij een Google Business profiel, zodat je bedrijf nog beter zichtbaar is. Optioneel kunnen we speciale SEO landingspagina's voor je maken. 


Veelgestelde vragen

Wij zorgen ervoor dat jouw website via een veelgestelde vragen pagina alle twijfels wegneemt die een potentiële leerling of zijn/haard ouders kan hebben. Zo zorgen wij ervoor dat jij aanvragen krijgt van mensen die echt helemaal enthousiast zijn en waar jij nog weinig uitleg aan hoeft te geven.

 

Informatie video's van het CBR

Natuurlijk willen potentiële leerlingen ook goed geïnformeerd worden. Het CBR heeft een aantal video's en informatiepagina's gemaakt over het Theorie examen, de Tussentijdse toets, het Praktijkexamen, het Faalangstexamen en het Machtigen van de rijschool. Deze video's en informatiepagina's integreren wij op jouw website, zodat je potentiële leerlingen die vanuit jouw website kunnen bekijken.


Mijn CBR koppeling

Indien gewenst, maken wij een knop op jouw website, waarmee je leerlingen direct vanuit jouw website kunnen inloggen met hun DigiD of APP op hun CBR omgeving. Zo kunnen jouw leerlingen alle formele stappen direct regelen vanuit jouw website en hebben ze alles op één plek.

 

Koppeling met theorie aanbieders

Wij zorgen ervoor dat op je website een duidelijke pagina komt met uitleg over theorielessen. Daar komt een koppeling met bijvoorbeeld Theorie.nl waar leerlingen zelf online theorieles kunnen afnemen met onbeperkt aantal examens. Eventueel kunnen we ook koppelen naar 3D theorie of een andere theorie aanbieder van jouw keuze. 

 


Bekijk diverse rijschool website voorbeelden live

Ben jij nieuwsgierig geworden naar een live rijschool website voorbeeld? Ervaar het nu zelf live: 

 


Wat kost een professionele rijschool website?

 

Een professionele rijschool website hoeft niet duur te zijn. 

Wij maken websites met goede teksten en een doordachte navigatie. Jij bepaalt zelf uit hoeveel pagina's deze bestaat en wat de inhoud moet zijn. Dit is wat je kan verwachten:

Rijschool website all in one website pakket
All in one website pakket voor rijscholen

Voor een vaste lage maandelijkse prijs krijg je écht alles, dus je website, inclusief hosting, beheer en support! Oké dan, bijna alles, want de prijs is excl. BTW. 

Maak je geen zorgen! 100% vrijblijvend!


Over Prosperbiz-websites dé webdesigner voor rijscholen

Wij zijn al sinds het jaar 2014 actief met webdesign voor ZZP-ers en het MKB. We zijn gespecialiseerd in websites voor rijscholen zoals jij hebt. Wij begrijpen daarom als geen ander wat er nodig is om succesvol te zijn met een website voor rijscholen. Wij zijn er erg goed in om ons te verplaatsen in de beleving van jouw doelgroep. We weten precies waar jouw doelgroep op zoekt in Google en wij zorgen ervoor dat jouw website daar precies bij aansluit. Het ontwerp, de techniek, het bedenken van de juiste content en de toepassing van verleidingstechnieken op de website zijn belangrijke zaken die wij ook regelen voor jouw nieuwe rijschool website. Jouw rijschool website zal zich visueel zeer sterk onderscheiden van je concurrent en daarmee heb je direct een streepje voor. Juist omdat wij dit spel zo goed kennen, zijn wij dé partij voor een professionele rijschool website. Daarnaast zijn wij specialist in vindbaarheid op Google en zijn wij gecertificeerd Google Partner.

Google Partner

De 9 voordelen van een rijschool website van Prosperbiz

Als je kiest voor Prosperbiz-websites, dan kies je voor dé specialist in websites voor rijscholen. Dit is een groot voordeel, want wij snappen hoe jouw potentiële klanten in jouw regio online op Google zoeken. Het is daarnaast erg prettig om met ons samen te werken. We kunnen namelijk altijd persoonlijk afspreken of we plannen een video call, zodat we digitaal kunnen samenwerken met schermvoorbeelden erbij. Hieronder nog meer voordelen van Prosperbiz-websites: 

 

 

persoonlijk contact over je website

1. Persoonlijk contact

We hebben persoonlijk contact, zodat je weet wat je aan ons hebt

 

unieke website

2. Unieke website

Website in jouw huisstijl ontworpen en indien gewenst, ook een GRATIS logo

 

wervende teksten voor je website

3. Wervende teksten

Wij schrijven wervende teksten of verbeteren de teksten die jij aanlevert

 


alles onder één dak:  webdesign, hosting, beheer en onderhoud

4. Alles onder één dak

Wij regelen alles voor jou: webdesign, hosting, beheer en onderhoud

 

website conversiegericht nieuwe klanten

5. Conversiegericht

Een webdesign zo gemaakt, dat deze je nieuwe klanten gaat opleveren

 

mobiel vriendelijke website

6. Mobiel vriendelijk

Een mobiel vriendelijke website voor telefoon, tablet en laptop

 


lage all-in maandprijs zonder grote investering voor je website

7. Altijd transparant

Lage all-in maandprijs en geen grote investeringen en verrassingen

 

snel nieuwe website online

8. Snel online

Wij werken goed en snel. Binnen enkele weken staat je website online

 

website onderhoud en beheer zonder extra kosten

9. Geweldige nazorg

Wij onderhouden en beheren jouw website zonder verborgen kosten

 


Onze werkwijze: in 5 stappen je nieuwe rijschool website

Telefonisch kennismaken bespreken website wensen

Telefonisch maken we kennis en we bespreken je wensen

Vrijblijvende afspraak plannen bespreken website

We plannen samen een vrijblijvende (video)afspraak

Website ontwerp uitwerken

GRATIS en vrijblijvend gaan we 2 uur lang je website uitwerken

Samenvatting en blauwdruk website

Je ontvangt een duidelijke blauwdruk en samenvatting 

Website binnen enkele weken online

Na jouw akkoord is je website binnen enkele weken online!


Wat anderen over ons zeggen

Ben jij benieuwd wat anderen over ons zeggen, die ook een website door ons hebben laten maken? Bekijk hier de reacties:

 

 

Website laten maken Google 5 sterren reviews
Reviews van anderen over Prosperbiz

Zullen we samen even bellen met elkaar?

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Meer weten over Prosperbiz-websites en hoe wij een professionele website kunnen maken voor jouw bedrijf? Neem dan nu nog contact op en bespreek je vragen en wensen met onze website specialist: Alex. Hij helpt je graag verder.

Website specialist Prosperbiz-websites

Neem contact op met website specialist Alex

Tel: 040 - 843 43 28