Websites voor Bouwbedrijven

Websites voor bouwbedrijven

Het DNA van een goede bouwbedrijf website

Heb jij een bouwbedrijf en heb jij een website voor je bouwbedrijf nodig? Zoek dan niet verder, want bij Prosperbiz-websites zijn wij gespecialiseerd in websites voor bouwbedrijven en aannemers. Wij hebben vele honderden websites gemaakt voor ondernemers zoals jij. Heb je al een website maar is die verouderd? Dan zetten wij je huidige bouwbedrijf website over op ons moderne website systeem. Ontdek hieronder wat je kan verwachten van een goede bouwbedrijf website.

 

 

Professioneel en mobiel vriendelijk

Wij maken jouw bouwbedrijf website met een professioneel en mobiel vriendelijk ontwerp in jouw eigen huisstijl. Zo weet jij zeker dat jouw website helemaal past bij jouw bouwbedrijf.

 

Laagdrempelige contact opties

Steeds meer klanten vinden het prettig om via Whatsapp een vraag te stellen en een aanvraag te doen. Daarom krijg je van ons gratis Whatsapp integratie bij je bouwbedrijf website. Ook zorgen we voor eenvoudige contactmogelijkheden via e-mail, contactformulier en telefoon.

 


Al jouw diensten duidelijk in beeld

Al jouw diensten worden door ons duidelijk in beeld gebracht. Zo ziet jouw potentiële klant in één oogopslag via duidelijke iconen en korte pakkende stukken tekst waar jij ze mee kan helpen en wat jouw specialisaties zijn. 

 

Meer informatie

Wil jij meer uitleg geven over een specifieke dienst? Dan zorgen wij ervoor dat je potentiële klant eenvoudig kan doorklikken om een uitgebreide uitleg te krijgen over een specifieke dienst. Zo geven we meer informatie wanneer het gewenst is en voorkomen we te veel tekst op het eerst oogopslag.

 


Geweldig mooie foto's

Wij zorgen ervoor dat jouw website zal worden voorzien van geweldige professioneel gemaakte foto's. Uiteraard mag je ook je eigen foto's aanleveren of we maken een combinatie van alle twee.

 

Conversie gericht

Jouw website zal worden gemaakt met conversie als einddoel. Dit wil zeggen dat wij er alles aan doen om jouw website bezoekers te verleiden om een aanvraag bij jou in te dienen. Dit doen we met wetenschappelijk bewezen technieken en duidelijke call to actions.

 


Voorbeelden genereren aanvragen

In de bouwwereld kopen mensen graag als ze succesvolle voorbeelden zien van werk dat jij kan leveren. Daarom plaatsen wij op jouw website een voorbeelden fotogalerij. Zo maken we jouw potentiële klant lekker met alle geweldige bouwprojecten die jij hebt opgeleverd. Heb je zelf onvoldoende foto's van je eigen werk? Geen probleem! Dan kopen we professionele voorbeeld foto's voor je in. 

 

Informatie over je bedrijf

Vertrouwen is belangrijk om een opdracht te krijgen in de bouwwereld. Daarom zorgen wij ervoor dat je potentiële klant duidelijke informatie krijgt over jouw bedrijf, zodat zij daaruit opmaken dat ze zaken doen met een betrouwbare partij.

 


Voordelen uitgelegd

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat we de nadruk leggen op de voordelen die jou onderscheiden van al jouw concurrenten. Dit doen we door jouw unieke voordelen duidelijk te beschrijven, met mooie iconen en een krachtige tekst.

 

Goed vindbaar in Google

Jouw potentiële klanten zoeken via Google. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw website SEO geoptimaliseerd is, zodat je beter vindbaar bent. Ook regelen wij een Google Business profiel, zodat je bedrijf nog beter zichtbaar is. Optioneel kunnen we speciale SEO landingspagina's voor je maken. 


Veelgestelde vragen

Wij zorgen ervoor dat jouw website via een veelgestelde vragen pagina alle twijfels wegneemt die iemand kan hebben. Zo zorgen wij ervoor dat jij aanvragen krijgt van mensen die echt helemaal enthousiast zijn en waar jij nog weinig uitleg aan hoeft te geven.

 

Contact en certificering info

Natuurlijk krijg je van ons een duidelijke contact pagina, waar je potentiële klant jouw contactgegevens kan vinden. Ben je daarnaast ook nog gecertificeerd, zoals KIWA, ISO9001, VCA of andere soorten certificering? Dan vermelden wij deze ook duidelijk op je website.

 


Bekijk diverse bouwbedrijf website voorbeelden live

Ben jij nieuwsgierig geworden naar een live bouwbedrijf website voorbeeld? Ervaar het nu zelf live: 

 

Bouwbedrijf website voorbeeld
Bouwbedrijf website voorbeeld
Bouwbedrijf website voorbeeld
Bouwbedrijf website voorbeeld

Wat kost een professionele bouwbedrijf website?

 

Een professionele bouwbedrijf website hoeft niet duur te zijn. 

Wij maken websites met goede teksten en een doordachte navigatie. Jij bepaalt zelf uit hoeveel pagina's deze bestaat en wat de inhoud moet zijn. Dit is wat je kan verwachten:

Bouwbedrijf website all in one website pakket
All in one website pakket voor bouwbedrijven

Voor een vaste lage maandelijkse prijs krijg je écht alles, dus je website, inclusief hosting, beheer en support! Oké dan, bijna alles, want de prijs is excl. BTW. 

Maak je geen zorgen! 100% vrijblijvend!

 

 


Over Prosperbiz-websites dé webdesigner voor bouwbedrijven

Wij zijn al sinds het jaar 2014 actief met webdesign voor ZZP-ers en het MKB. We zijn gespecialiseerd in websites voor bouwbedrijven en aannemers zoals jij. Wij begrijpen daarom als geen ander wat er nodig is om succesvol te zijn met een website voor bouwbedrijven. Wij zijn er erg goed in om ons te verplaatsen in de beleving van jouw doelgroep. We weten precies waar jouw doelgroep op zoekt in Google en wij zorgen ervoor dat jouw website daar precies bij aansluit. Het ontwerp, de techniek, het bedenken van de juiste content en de toepassing van verleidingstechnieken op de website zijn belangrijke zaken die wij ook regelen voor jouw nieuwe bouwbedrijf website. Jouw bouwbedrijf website zal zich visueel zeer sterk onderscheiden van je concurrent en daarmee heb je direct een streepje voor. Juist omdat wij dit spel zo goed kennen, zijn wij dé partij voor een professionele bouwbedrijf website. Daarnaast zijn wij specialist in vindbaarheid op Google en zijn wij gecertificeerd Google Partner.

Google Partner

De 9 voordelen van een bouwbedrijf website van Prosperbiz

Als je kiest voor Prosperbiz-websites, dan kies je voor dé specialist in websites voor bouwbedrijven en aannemers. Dit is een groot voordeel, want wij snappen hoe jouw potentiële klanten in jouw regio online op Google zoeken. Het is daarnaast erg prettig om met ons samen te werken. We kunnen namelijk altijd persoonlijk afspreken of we plannen een video call, zodat we digitaal kunnen samenwerken met schermvoorbeelden erbij. Hieronder nog meer voordelen van Prosperbiz-websites: 

 

 

persoonlijk contact over je website

1. Persoonlijk contact

We hebben persoonlijk contact, zodat je weet wat je aan ons hebt

 

unieke website

2. Unieke website

Website in jouw huisstijl ontworpen en indien gewenst, ook een GRATIS logo

 

wervende teksten voor je website

3. Wervende teksten

Wij schrijven wervende teksten of verbeteren de teksten die jij aanlevert

 


alles onder één dak:  webdesign, hosting, beheer en onderhoud

4. Alles onder één dak

Wij regelen alles voor jou: webdesign, hosting, beheer en onderhoud

 

website conversiegericht nieuwe klanten

5. Conversiegericht

Een webdesign zo gemaakt, dat deze je nieuwe klanten gaat opleveren

 

mobiel vriendelijke website

6. Mobiel vriendelijk

Een mobiel vriendelijke website voor telefoon, tablet en laptop

 


lage all-in maandprijs zonder grote investering voor je website

7. Altijd transparant

Lage all-in maandprijs en geen grote investeringen en verrassingen

 

snel nieuwe website online

8. Snel online

Wij werken goed en snel. Binnen enkele weken staat je website online

 

website onderhoud en beheer zonder extra kosten

9. Geweldige nazorg

Wij onderhouden en beheren jouw website zonder verborgen kosten

 


Onze werkwijze: in 5 stappen je nieuwe bouwbedrijf website

Telefonisch kennismaken bespreken website wensen

Telefonisch maken we kennis en we bespreken je wensen

Vrijblijvende afspraak plannen bespreken website

We plannen samen een vrijblijvende (video)afspraak

Website ontwerp uitwerken

GRATIS en vrijblijvend gaan we 2 uur lang je website uitwerken

Samenvatting en blauwdruk website

Je ontvangt een duidelijke blauwdruk en samenvatting 

Website binnen enkele weken online

Na jouw akkoord is je website binnen enkele weken online!


Wat anderen over ons zeggen

Ben jij benieuwd wat anderen over ons zeggen, die ook een website door ons hebben laten maken? Bekijk hier de reacties:

 

 

Website laten maken Google 5 sterren reviews
Reviews van anderen over Prosperbiz

Zullen we samen even bellen met elkaar?

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Meer weten over Prosperbiz-websites en hoe wij een professionele website kunnen maken voor jouw bedrijf? Neem dan nu nog contact op en bespreek je vragen en wensen met onze website specialist: Alex. Hij helpt je graag verder.

Website specialist Prosperbiz-websites

Neem contact op met website specialist Alex

Tel: 040 - 843 43 28