Wat kost een website laten maken

Wat kost een website laten maken

Wat kost een website laten maken?

Jij hebt gezocht naar: wat kost website laten maken

 

Natuurlijk ben je dan benieuwd naar wat kost een website laten maken nietwaar? Dan ben je op deze pagina juist uitgekomen, want wij gaan je precies vertellen hoe het werkt met de kosten van een website laten maken. Bij Prosperbiz-websites hoeft dat namelijk niet veel te kosten, want wij werken zonder dure programmeurs. Wij maken al onze websites via slimme software, waardoor er namelijk geen dure programmeurs nodig zijn. Bekijk allereerst hieronder maar eens wat het kost om een website door ons te laten maken en dan gaan we daarna in op wat je kan verwachten.

Wat kost een website laten maken All-in-one website pakket
Klant reviews
All-in-One website pakket Advanced

Voor een vaste lage maandelijkse prijs krijg je écht alles, dus je website inclusief hosting, beheer en support! Oké dan, bijna alles, want de prijs is excl. BTW. 

Maak je geen zorgen! 100% vrijblijvend!


Wat kost een website laten maken: mobiel vriendelijk en slim

Wat kost een website laten maken

Bij de vraag: wat kost een website laten maken, denk je natuurlijk aan een mobiel vriendelijke website, nietwaar? Prosperbiz-websites helpt jou graag bij het maken van jouw mobiel vriendelijke website. Al onze websites worden mobiel vriendelijk gemaakt, zodat ze geschikt zijn op alle apparaten. Dit is uiteraard inbegrepen in de prijs. Daarnaast verplaatsen wij ons helemaal in jouw doelgroep. Wij hebben namelijk kennis van alle soorten branches en bedrijven en maken wij in het ontwerp van de website gebruik van verleidingstechnieken, waardoor jouw website gegarandeerd zeer conversie gericht gaat zijn! Hierdoor krijg jij een slimme website. 

Wat kost een website laten maken: hoe zit dat met Google?

Wij zijn al sinds het jaar 2014 actief met webdesign. Wij begrijpen daarom als geen ander wat er nodig is om succesvol te zijn met je nieuwe website. Dat start met jouw doelstelling: waar heb jij een website voor nodig en wat wil jij ermee bereiken? Een goede website ondersteunt een onderneming met het bereiken van jouw doelstellingen. Dat is dan ook ons uitgangspunt. Vanuit jouw doelstelling volgt het totale ontwerp van jouw website. Het ontwerp, de techniek, de juiste toepassing van content en de toepassing van verleidingstechnieken op de website zijn belangrijke zaken die wij regelen voor jouw nieuwe website. Jouw website zal zich visueel zeer sterk onderscheiden van je concurrent en daarmee heb je direct een streepje voor. Juist omdat wij dit spel zo goed kennen, zijn wij dé partij voor een goed webdesign.

 

Daarnaast zijn wij specialist in vindbaarheid in Google en gecertificeerd Google Partner. Wij bouwen websites die geoptimaliseerd zijn voor Google. Dit kunnen wij zo goed omdat wij Google Partner zijn. Wij optimaliseren jouw nieuwe zakelijke website dus helemaal voor Google, zodat je goed vindbaar bent op je bedrijfsnaam. Ook dit is in de prijs inbegrepen. Wil je daarnaast ook nog vindbaar worden op bepaalde zoekwoorden, dan kunnen wij voor een meerprijs speciale landingspagina's voor jou maken, zoals de pagina waar jij nu op zit. Hoe meer landingspagina's wij voor je maken, hoe meer klanten jij gaat binnenhalen met je zakelijke website. Natuurlijk heb jij zelf ook invloed op je vindbaarheid, want door backlinks te verzamelen (andere websites die verwijzen naar jouw website) ga je ook hoger komen in de zoekmachine. Het is dus een gezamenlijke inspanning. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op. 

Wat kost een website laten maken door een Google Partner

Een website laten maken: hoe snel is de website klaar?

Antwoord: binnen enkele weken heb jij je website laten maken tegen lage kosten

Binnen enkele weken heb jij je website door ons laten maken, en dat voor zeer lage kosten! Wij maken websites voor ondernemers waar wijzelf en onze klanten trots op zijn. Alles moet kloppen en iedere keuze wegen we goed af. Wij regelen alles voor jou: we schrijven teksten, maken het ontwerp en zoeken de juiste foto’s om jouw verhaal perfect te verbeelden. Uiteraard mag jezelf ook teksten en foto’s aanleveren als je dat wilt. Wanneer je nieuwe zakelijke website klaar is, hosten, beheren en onderhouden wij je website voor je. Wil je een wijziging? Dan laat je ons dat weten en wij passen je zakelijke website GRATIS aan! Het leukste van alles? Binnen enkele weken is alles geregeld en staat jouw nieuwe website al online. Dus op de vraag: wat kost een website laten maken en hoe snel is de website klaar, antwoorden wij: het kost slechts €379,- eenmalig en je website is binnen enkele weken klaar.

Honderden gingen jou voor, bekijk hier enkele voorbeelden:

voorbeeld website lighttown tours
voorbeeld website Q3-facilities Nederland
voorbeeld website Hypoxistudio Eindhoven

voorbeeld website Dukino Business Events
voorbeeld website Zwembad Lamellendeck
voorbeeld website vdB Metaalbewerking

Wat kost een website laten maken: 9 voordelen die jij krijgt

Als je kiest voor Prosperbiz-websites, dan kies je voor hét webdesign bureau dat nieuwe websites maakt tegen lage kosten. Dit is een groot voordeel, want wij snappen dat jij nu op dit moment het niet kan veroorloven of het misschien wel zonde zou vinden om €3.500,- tot €5.000,- aan een nieuwe website uit te geven, terwijl het ook voor veel minder kan. Bij Prosperbiz-websites betaal je daarom slechts eenmalig €379,-  Daarvoor kan je jouw eigen website laten maken. Bekijk hieronder de 9 voordelen die je kan verwachten met een website laten maken door Prosperbiz-websites:

persoonlijk contact over je website

1. Persoonlijk contact

We hebben persoonlijk contact, zodat je weet wat je aan ons hebt

unieke website

2. Unieke website

Website in jouw huisstijl ontworpen en indien gewenst, ook een GRATIS logo

wervende teksten voor je website

3. Wervende teksten

Wij schrijven wervende teksten of verbeteren de teksten die jij aanlevert


alles onder één dak:  webdesign, hosting, beheer en onderhoud

4. Alles onder één dak

Wij regelen alles voor jou: webdesign, hosting, beheer en onderhoud

website conversiegericht nieuwe klanten

5. Conversiegericht

Een webdesign zo gemaakt, dat deze je nieuwe klanten gaat opleveren

mobiel vriendelijke website

6. Mobiel vriendelijk

Een mobiel vriendelijke website voor telefoon, tablet en laptop


lage all-in maandprijs zonder grote investering voor je website

7. Altijd transparant

Lage all-in maandprijs en geen grote investeringen en verrassingen

snel nieuwe website online

8. Snel online

Wij werken goed en snel. Binnen enkele weken staat je website online

website onderhoud en beheer zonder extra kosten

9. Geweldige nazorg

Wij onderhouden en beheren jouw website zonder extra kosten


Onze werkwijze: in 5 stappen naar jouw droomwebsite

Telefonisch kennismaken bespreken website wensen

Telefonisch maken we kennis en we bespreken je wensen

Vrijblijvende afspraak plannen bespreken website

We plannen samen een vrijblijvende (video)afspraak

Website ontwerp uitwerken

GRATIS en vrijblijvend gaan we 2 uur lang je website uitwerken

Samenvatting en blauwdruk website

Je ontvangt een duidelijke blauwdruk en samenvatting 

Website binnen enkele weken online

Na jouw akkoord is je website binnen enkele weken online!


Wat kost een website laten maken? Dit is wat anderen zeggen:

Ben jij benieuwd wat anderen zeggen over hun ervaring over: wat kost een website laten maken door ons? Benieuwd wat anderen vinden van de samenwerking met ons tijdens de bouw van hun website? Bekijk hier de reacties van ondernemers die ook zochten naar wat kost een website laten maken en hebben gekozen voor Prosperbiz-websites.

Klant reviews
Reviews van anderen over wat kost een website laten maken

Vrijblijvend adviesgesprek: wat kost een website laten maken

Prosperbiz-websites maakt voor klanten uit heel Nederland websites, dus ook in jouw regio. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Heb jij nog vragen rondom: wat kost een website laten maken? Of misschien heb jij wel andere vragen? Vraag dan nu helemaal vrijblijvend een zogenaamd: wat kost een website laten maken adviesgesprek aan. Neem nu nog contact op en bespreek je vragen en wensen met onze website specialist: Alex. Hij helpt je graag verder.

Wat kost een website laten maken door Prosperbiz-websites

Neem contact op met website specialist Alex

Tel: 040 - 843 43 28