Websites voor Personal Trainers - Coaches

Website voor Personal Trainers en Coaches

Het DNA van een goede personal trainer en coach website

Ben jij Personal Trainer en Coach en heb jij een website voor je Personal Training en Coaching bedrijf nodig? Zoek dan niet verder, want bij Prosperbiz-websites zijn wij gespecialiseerd in websites voor Personal Trainers en Coaches. Wij hebben vele honderden websites gemaakt voor ondernemers zoals jij. Heb je al een website maar is die verouderd? Dan zetten wij je huidige Personal Training en Coaching website over op ons moderne website systeem. Ontdek hieronder wat je kan verwachten van een goede Personal Training en Coaching website.

Professioneel en mobiel vriendelijk

Wij maken jouw Personal Training en Coach website met een professioneel en mobiel vriendelijk ontwerp in jouw eigen huisstijl. Zo weet jij zeker dat jouw website helemaal past bij jouw Personal Training of Coaching bedrijf.

 

Laagdrempelige contact opties

Steeds meer klanten vinden het prettig om via Whatsapp een vraag te stellen. Daarom krijg je van ons gratis Whatsapp integratie bij je Personal Training en Coach website. Ook zorgen we voor eenvoudige contactmogelijkheden via e-mail, contactformulier en telefoon.

 


Website in meerdere talen

Als Personal Trainer en Coach heb je wel eens te maken met klanten die geen Nederlands spreken.  Is dat bij jou ook het geval? Dan kunnen we jouw website maken in verschillende talen, zoals Nederlands en Engels. Zo spreekt jouw website ook klanten aan die niet in Nederland zijn geboren.

 

Jouw aanbod in één overzicht

Natuurlijk wil je duidelijk maken aan jouw klanten wat jouw aanbod is. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw aanbod duidelijk en overzichtelijk op je website is beschreven. Het maakt niet uit of het abonnementen zijn, lidmaatschappen of losse diensten die je verkoopt. Wil je potentiële klant meer informatie, dan kunnen ze doorklikken naar een achterliggende pagina met detail informatie.

 


Geweldig mooie foto's en video's

Wij zorgen ervoor dat jouw website voor personal trainers en coaches zal worden voorzien van geweldige professioneel gemaakte foto's en video's. Uiteraard mag je ook je eigen media aanleveren. 

 

Conversie gericht

Jouw website zal worden gemaakt met conversie als einddoel. Dit wil zeggen dat wij er alles aan doen om jouw website bezoekers te verleiden om zaken met jou te doen. Dit doen we met wetenschappelijk bewezen technieken en duidelijke call to actions.

 


Klantvoordelen uitgelegd

Natuurlijk brengen we op een slimme manier direct naar voren waarom een potentiële klant moet kiezen voor jou en niet voor je concurrent. We doen dit door op een pakkende manier diverse klantvoordelen uit te leggen.

 

Goed vindbaar in Google

Jouw potentiële klanten zoeken via Google. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw website SEO geoptimaliseerd is, zodat je beter vindbaar bent. Ook regelen wij een Google Business profiel, zodat je bedrijf nog beter zichtbaar is. Optioneel kunnen we speciale SEO landingspagina's voor je maken. 


Koppeling met ledenomgeving

Heb je een ledenomgeving of ga je er eentje afnemen? Dan koppelen wij jouw favoriete ledenomgeving met jouw website, zodat jouw klanten eenvoudig via je website kunnen doorgaan naar hun afgesloten ledenomgeving. Daar kunnen ze jouw voedingsplannen, trainingsschema's en andere gegevens vinden. Ook kunnen ze zo eenvoudig afspraken bij je inplannen. 

 

Heb je nog geen ledenomgeving?

Overweeg dan een abonnement op Trainin. Met deze tool krijg je je eigen app en kunnen klanten bouw jouw boeken in je eigen app. Je rooster plaatsen we op je website en je klanten kunnen dan inboeken op beschikbare momenten. Ook kunnen ze direct online afrekenen en deze app stuurt ook automatisch reminders.


Over de coach pagina

Bij Personal Trainers en Coaches is het erg belangrijk dat jouw potentiële klanten zien wie jij bent en waarom jij zo succesvol bent in wat je doet. Daarom zorgen wij ervoor dat er een pagina is besteed aan jouw succesverhaal, jouw achtergrond en expertise.

 

Veelgestelde vragen

Wij zorgen ervoor dat jouw website zal worden voorzien van een veelgestelde vragen onderdeel. Hiermee nemen wij alle twijfels weg die een potentiële klant heeft. Zo zorgen wij ervoor dat jij enkel warme aanvragen krijgt van mensen die echt helemaal enthousiast zijn en waar jij nog weinig uitleg aan hoeft te geven.

 


Bekijk diverse personal training en coach voorbeelden live

Ben jij nieuwsgierig geworden naar een Personal Training en Coach website voorbeeld? Ervaar ze nu zelf live: 

 


Wat kost een professionele personal training website?

 

Een professionele personal training en coach website hoeft niet duur te zijn. 

Wij maken websites met goede teksten en een doordachte navigatie. Jij bepaalt zelf uit hoeveel pagina's deze bestaat en wat de inhoud moet zijn. Dit is wat je kan verwachten:

Personal training en coach website all in one website pakket
All in one website pakket voor personal trainers en coaches

Voor een vaste lage maandelijkse prijs krijg je écht alles, dus je website, inclusief hosting, beheer en support! Oké dan, bijna alles, want de prijs is excl. BTW. 

Maak je geen zorgen! 100% vrijblijvend!


Over Prosperbiz-websites: dé webdesigner voor coaches

Wij zijn al sinds het jaar 2014 actief met webdesign voor ZZP-ers en het MKB. We zijn gespecialiseerd in websites voor personal trainers en coaches zoals jij. Wij begrijpen daarom als geen ander wat er nodig is om succesvol te zijn met een website voor personal trainers en coaches. Wij zijn er erg goed in om ons te verplaatsen in de beleving van jouw doelgroep. We weten precies waar jouw doelgroep op zoekt in Google en wij zorgen ervoor dat jouw website daar precies bij aansluit. Het ontwerp, de techniek, het bedenken van de juiste content en de toepassing van verleidingstechnieken op de website zijn belangrijke zaken die wij ook regelen voor jouw nieuwe personal training en coach website. Jouw personal training en coach website zal zich visueel zeer sterk onderscheiden van je concurrent en daarmee heb je direct een streepje voor. Dit doen we met gave foto's en video's. Juist omdat wij dit spel zo goed kennen, zijn wij dé partij voor een professionele personal trainer en coach website. Daarnaast zijn wij specialist in vindbaarheid op Google en zijn wij gecertificeerd Google Partner.

Google Partner

De 9 voordelen van een coaching website van Prosperbiz

Als je kiest voor Prosperbiz-websites, dan kies je voor dé specialist in websites voor personal trainers en coaches. Dit is een groot voordeel, want wij snappen hoe jouw potentiële klanten in jouw regio online op Google zoeken. Het is daarnaast erg prettig om met ons samen te werken. We kunnen namelijk altijd persoonlijk afspreken of we plannen een video call, zodat we digitaal kunnen samenwerken met schermvoorbeelden erbij. Hieronder nog meer voordelen van Prosperbiz-websites: 

 

 

persoonlijk contact over je website

1. Persoonlijk contact

We hebben persoonlijk contact, zodat je weet wat je aan ons hebt

 

unieke website

2. Unieke website

Website in jouw huisstijl ontworpen en indien gewenst, ook een GRATIS logo

 

wervende teksten voor je website

3. Wervende teksten

Wij schrijven wervende teksten of verbeteren de teksten die jij aanlevert

 


alles onder één dak:  webdesign, hosting, beheer en onderhoud

4. Alles onder één dak

Wij regelen alles voor jou: webdesign, hosting, beheer en onderhoud

 

website conversiegericht nieuwe klanten

5. Conversiegericht

Een webdesign zo gemaakt, dat deze je nieuwe klanten gaat opleveren

 

mobiel vriendelijke website

6. Mobiel vriendelijk

Een mobiel vriendelijke website voor telefoon, tablet en laptop

 


lage all-in maandprijs zonder grote investering voor je website

7. Altijd transparant

Lage all-in maandprijs en geen grote investeringen en verrassingen

 

snel nieuwe website online

8. Snel online

Wij werken goed en snel. Binnen enkele weken staat je website online

 

website onderhoud en beheer zonder extra kosten

9. Geweldige nazorg

Wij onderhouden en beheren jouw website zonder verborgen kosten

 


Onze werkwijze: in 5 stappen je nieuwe coaching website

Telefonisch kennismaken bespreken website wensen

Telefonisch maken we kennis en we bespreken je wensen

Vrijblijvende afspraak plannen bespreken website

We plannen samen een vrijblijvende (video)afspraak

Website ontwerp uitwerken

GRATIS en vrijblijvend gaan we 2 uur lang je website uitwerken

Samenvatting en blauwdruk website

Je ontvangt een duidelijke blauwdruk en samenvatting 

Website binnen enkele weken online

Na jouw akkoord is je website binnen enkele weken online!


Wat anderen over ons zeggen

Ben jij benieuwd wat anderen over ons zeggen, die ook een website door ons hebben laten maken? Bekijk hier de reacties:

 

 

Website laten maken Google 5 sterren reviews
Reviews van anderen over Prosperbiz

Zullen we samen even bellen met elkaar?

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Meer weten over Prosperbiz-websites en hoe wij een professionele website kunnen maken voor jouw bedrijf? Neem dan nu nog contact op en bespreek je vragen en wensen met onze website specialist: Alex. Hij helpt je graag verder.

Website specialist Prosperbiz-websites

Neem contact op met website specialist Alex

Tel: 040 - 843 43 28