Websites voor Transport en Logistiek

Websites voor Transport en Logistiek

Het DNA van een goede transport en logistiek website

Ben jij Transport en Logistiek dienstverlener en heb jij een website voor je Transport en Logistieke bedrijf nodig? Zoek dan niet verder, want bij Prosperbiz-websites zijn wij gespecialiseerd in websites voor Transport en Logistieke dienstverleners. Wij hebben vele honderden websites gemaakt voor ondernemers zoals jij. Heb je al een website maar is die verouderd? Dan zetten wij je huidige Transport en Logistieke dienstverlening website over op ons moderne website systeem. Ontdek hieronder wat je kan verwachten van een goede Transport en Logistieke website.

Professioneel en mobiel vriendelijk

Wij maken jouw Transport en Logistieke website met een professioneel en mobiel vriendelijk ontwerp in jouw eigen huisstijl. Zo weet jij zeker dat jouw website helemaal past bij jouw transportbedrijf.

 

Laagdrempelige contact opties

Steeds meer klanten vinden het prettig om via Whatsapp een vraag te stellen. Daarom krijg je van ons gratis Whatsapp integratie bij je transport website. Ook zorgen we voor eenvoudige contactmogelijkheden via e-mail, contactformulier en telefoon.

 


Website in meerdere talen

Als logistieke dienstverlener heb je vaak te maken met internationaal transport.  Is dat bij jou ook het geval? Dan kunnen we jouw website maken in alle talen waar jij zaken doet, zoals bijvoorbeeld: Nederlands, Engels, Duits, Pools, Frans, etc. Zo werkt jouw logistieke website internationaal, net als jouw transportbedrijf.

 

Al jouw diensten in één overzicht

Natuurlijk wil je duidelijk maken aan jouw klanten welke logistieke diensten jij kan leveren. Daarom zetten wij voor jou al jouw logistieke diensten duidelijk in één overzicht. Wil je potentiële klant meer informatie, dan kunnen ze doorklikken naar een achterliggende pagina met detail informatie.

 


Geweldig mooie foto's en video's

Wij zorgen ervoor dat jouw website voor transport en logistiek zal worden voorzien van geweldige professioneel gemaakte foto's en video's. Uiteraard mag je ook je eigen media aanleveren. We kunnen ook onze mediaspecialist bij jou langs sturen om maatwerk foto's en video's te maken van jouw eigen trucks en bedrijf voor op de website.

 

Conversie gericht

Jouw website zal worden gemaakt met conversie als einddoel. Dit wil zeggen dat wij er alles aan doen om jouw website bezoekers te verleiden om zaken met jou te doen. Dit doen we met wetenschappelijk bewezen technieken en duidelijke call to actions.

 


Koppeling met transport portal

Heb je een transport portal of ga je nog een transport portal afnemen? Dan koppelen wij jouw favoriete transportportal met jouw website, zodat jouw klanten eenvoudig via je website kunnen doorgaan naar jouw transport portal. Daar kunnen ze nieuwe transporten aanvragen en hun reeds geplande transporten eenvoudig volgen.

 

Klantvoordelen uitgelegd

Natuurlijk brengen we op een slimme manier direct naar voren waarom een potentiële klant moet kiezen voor jou en niet voor je concurrent. We doen dit door op een pakkende manier diverse klantvoordelen uit te leggen.

 


Bedrijfshistorie uitgelegd

Heb jij een mooie geschiedenis met je transportbedrijf? Dan gaan wij dat met een tijdlijn geweldig voor jou in kaart brengen. Hierdoor gaat jouw bedrijf een gezicht krijgen en dit werkt als een magneet op nieuwe klanten. En je kan er ook echt trots op zijn wat je hebt neergezet.

 

Goed vindbaar in Google

Jouw potentiële klanten zoeken via Google. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw website SEO geoptimaliseerd is, zodat je beter vindbaar bent. Ook regelen wij een Google Business profiel, zodat je bedrijf nog beter zichtbaar is. Optioneel kunnen we speciale SEO landingspagina's voor je maken. 


Aparte werken bij pagina

Het is lastig om aan goed personeel te komen in de logistieke branche. Daarom helpen wij je graag bij het werven van personeel en krijg je van ons een aparte werken bij pagina op je website. Hierop staan vacatures maar ook veelgestelde vragen.

 

Veelgestelde vragen

Wij zorgen ervoor dat jouw werken bij pagina, via een veelgestelde vragen onderdeel, alle twijfels wegneemt die een sollicitant kan hebben. Zo zorgen wij ervoor dat jij meer sollicitaties krijgt van mensen die echt helemaal enthousiast zijn en waar jij nog weinig uitleg aan hoeft te geven.

 


Bekijk diverse transport en logistiek website voorbeelden live

Ben jij nieuwsgierig geworden naar een live transport en logistiek website voorbeeld? Ervaar ze nu zelf live: 

 


Wat kost een professionele transport en logistiek website?

 

Een professionele transport en logistiek website hoeft niet duur te zijn. 

Wij maken websites met goede teksten en een doordachte navigatie. Jij bepaalt zelf uit hoeveel pagina's deze bestaat en wat de inhoud moet zijn. Dit is wat je kan verwachten:

Transport en Logistiek website all in one website pakket
All in one website pakket voor transport en logistiek

Voor een vaste lage maandelijkse prijs krijg je écht alles, dus je website, inclusief hosting, beheer en support! Oké dan, bijna alles, want de prijs is excl. BTW. 

Maak je geen zorgen! 100% vrijblijvend!


Over Prosperbiz-websites: dé webdesigner voor transporteurs

Wij zijn al sinds het jaar 2014 actief met webdesign voor ZZP-ers en het MKB. We zijn gespecialiseerd in websites voor transport en logistieke dienstverleners zoals jij. Wij begrijpen daarom als geen ander wat er nodig is om succesvol te zijn met een website voor logistieke dienstverleners. Wij zijn er erg goed in om ons te verplaatsen in de beleving van jouw doelgroep. We weten precies waar jouw doelgroep op zoekt in Google en wij zorgen ervoor dat jouw website daar precies bij aansluit. Het ontwerp, de techniek, het bedenken van de juiste content en de toepassing van verleidingstechnieken op de website zijn belangrijke zaken die wij ook regelen voor jouw nieuwe transport en logistieke website. Jouw transport en logistieke website zal zich visueel zeer sterk onderscheiden van je concurrent en daarmee heb je direct een streepje voor. Dit doen we met gave foto's en video's, die we (optioneel) ook bij jou op locatie komen maken, zodat jouw eigen wagenpark en bedrijf er geweldig op staat! Juist omdat wij dit spel zo goed kennen, zijn wij dé partij voor een professionele transport en logistiek website. Daarnaast zijn wij specialist in vindbaarheid op Google en zijn wij gecertificeerd Google Partner.

Google Partner

De 9 voordelen van een transport website van Prosperbiz

Als je kiest voor Prosperbiz-websites, dan kies je voor dé specialist in websites voor transport en logistieke dienstverleners. Dit is een groot voordeel, want wij snappen hoe jouw potentiële klanten in jouw regio online op Google zoeken. Het is daarnaast erg prettig om met ons samen te werken. We kunnen namelijk altijd persoonlijk afspreken of we plannen een video call, zodat we digitaal kunnen samenwerken met schermvoorbeelden erbij. Hieronder nog meer voordelen van Prosperbiz-websites: 

 

 

persoonlijk contact over je website

1. Persoonlijk contact

We hebben persoonlijk contact, zodat je weet wat je aan ons hebt

 

unieke website

2. Unieke website

Website in jouw huisstijl ontworpen en indien gewenst, ook een GRATIS logo

 

wervende teksten voor je website

3. Wervende teksten

Wij schrijven wervende teksten of verbeteren de teksten die jij aanlevert

 


alles onder één dak:  webdesign, hosting, beheer en onderhoud

4. Alles onder één dak

Wij regelen alles voor jou: webdesign, hosting, beheer en onderhoud

 

website conversiegericht nieuwe klanten

5. Conversiegericht

Een webdesign zo gemaakt, dat deze je nieuwe klanten gaat opleveren

 

mobiel vriendelijke website

6. Mobiel vriendelijk

Een mobiel vriendelijke website voor telefoon, tablet en laptop

 


lage all-in maandprijs zonder grote investering voor je website

7. Altijd transparant

Lage all-in maandprijs en geen grote investeringen en verrassingen

 

snel nieuwe website online

8. Snel online

Wij werken goed en snel. Binnen enkele weken staat je website online

 

website onderhoud en beheer zonder extra kosten

9. Geweldige nazorg

Wij onderhouden en beheren jouw website zonder verborgen kosten

 


Onze werkwijze: in 5 stappen je nieuwe transport website

Telefonisch kennismaken bespreken website wensen

Telefonisch maken we kennis en we bespreken je wensen

Vrijblijvende afspraak plannen bespreken website

We plannen samen een vrijblijvende (video)afspraak

Website ontwerp uitwerken

GRATIS en vrijblijvend gaan we 2 uur lang je website uitwerken

Samenvatting en blauwdruk website

Je ontvangt een duidelijke blauwdruk en samenvatting 

Website binnen enkele weken online

Na jouw akkoord is je website binnen enkele weken online!


Wat anderen over ons zeggen

Ben jij benieuwd wat anderen over ons zeggen, die ook een website door ons hebben laten maken? Bekijk hier de reacties:

 

 

Website laten maken Google 5 sterren reviews
Reviews van anderen over Prosperbiz

Zullen we samen even bellen met elkaar?

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Meer weten over Prosperbiz-websites en hoe wij een professionele website kunnen maken voor jouw bedrijf? Neem dan nu nog contact op en bespreek je vragen en wensen met onze website specialist: Alex. Hij helpt je graag verder.

Website specialist Prosperbiz-websites

Neem contact op met website specialist Alex

Tel: 040 - 843 43 28