Cloud CMS

Cloud CMS

Cloud CMS systemen zijn Content Management Systemen waarmee websites worden gemaakt, maar dan in de cloud. Cloud CMS systemen zijn een verdere evolutie op reguliere CMS systemen. Een website gemaakt met behulp van een cloud CMS heet ook wel: Content as a Service, ook wel CaaS. Een Cloud website bestaat uit: netwerk, webserver, e-mail server, opslag, domeinnaam, database een CMS systeem en een design. Het is alles in één. Hierdoor kost het maken en beheren van een website veel minder tijd dan bij een traditionele CMS website.

 

Daarnaast brengt de producent van de Cloud Content Management Systemen regelmatig beveiligingsupdates en nieuwe functionaliteiten uit en krijgen alle websites die met het Cloud CMS systeem zijn gemaakt automatisch deze nieuwe updates en functionaliteiten. Dit is bij een regulier CMS systeem niet het geval.

 

Prosperbiz-websites maakt gebruik van de nieuwste Cloud CMS systemen. Hierdoor kunnen wij websites leveren tegen een zeer lage prijs inclusief hosting, beheer en support.

 

Interesse?