Webdesign

Webdesign

Webdesign is in eerste instantie het vormgeven van websites in het internet, maar de term wordt regelmatig in bredere zin gebruikt, waarbij ook het technisch ontwikkelen van websites als onderdeel wordt gezien. Webdesign is dus de verzamelnaam voor de creatie, ontwikkeling en onderhoud van websites.

Bij Prosperbiz-websites maken wij onderscheid tussen standaard webdesign en maatwerk webdesign. Onder standaard webdesign verstaan een website waarbij gebruik wordt gemaakt van standaard configuratie mogelijkheden binnen het Cloud CMS dat wij gebruiken. Deze zijn zeer uitgebreid en stellen ons in staat om 99% van de gevallen aan alle wensen van onze klanten te voldoen.

 

Wanneer de gewenste functionaliteiten afwijken van deze standaard configuratie mogelijkheden noemen we het maatwerk webdesign. In dat geval zal een programmeur de software moeten aanpassen. Dit is het punt waarop de 1% van de wensen vaak meer dan 99% van de kosten gaat veroorzaken. Daarom beperken wij ons bij het maken van websites enkel tot de standaard configuratie mogelijkheden, zodat dure programmeurs niet nodig zijn. Dit merken onze klanten weer aan de voordelige prijzen die wij rekenen. 

Interesse?