Hosting

Hosting

Hosting is een dienst van een bedrijf dat servers in beheer heeft waar je website op wordt opgeslagen. Indien iemand naar jouw website wil surfen, dan zal hij of zij terecht komen op de server van de hosting provider. Door deze server wordt jouw website getoond aan de bezoeker. Doordat bezoekers door middel van een internet-browser kunnen communiceren met deze server kunnen ze dus je website raadplegen. Een hosting provider biedt hosting aan. Hierbij worden vaak verschillende opties aangeboden.

 

Het kiezen van de juiste hosting partner is voor veel website eigenaren een vervelende klus. Zo moeten zij kiezen uit verschillende hosting pakketten en moeten vaak ook technisch onderlegd zijn om de juiste keuze te maken. Ook zijn er meerdere contactpersonen en factuurrelaties, zoals de webmaster, de hosting partij, de domein registratie partij, etc. Het komt in de praktijk regelmatig voor dat website eigenaren een factuur van één van deze partijen missen en daardoor de website ineens door één van deze partijen worden afgesloten. 

 

Wij van Prosperbiz-websites maken het zo eenvoudig als mogelijk voor onze klanten. Als je een website neemt bij Prosperbiz-websites dan hoef je je namelijk over hosting geen zorgen te maken, want wij gebruiken de nieuwste Cloud CMS systemen. In onze Cloud CMS systemen zit hosting automatisch inbegrepen!  Bij ons krijg je dus echt All-in-One en heb je maar één contactpersoon en één factuurrelatie. Wel zo makkelijk!

 

Interesse?