Websites voor Pedicure salons

Websites voor pedicure salons

Het DNA van een goede pedicure website

Ben jij pedicure en heb jij een website voor je pedicure salon nodig? Zoek dan niet verder, want bij Prosperbiz-websites zijn wij gespecialiseerd in websites voor pedicure praktijken en pedicure salons. Wij hebben vele honderden websites gemaakt voor ondernemers zoals jij. Heb je al een website maar is die verouderd? Dan zetten wij je huidige pedicure website over op ons moderne website systeem. Ontdek hieronder wat je kan verwachten van een goede pedicure website.

Professioneel en mobiel vriendelijk

Wij maken jouw pedicure website met een professioneel en mobiel vriendelijk ontwerp in jouw eigen huisstijl. Zo weet jij zeker dat jouw website helemaal past bij jouw pedicure praktijk.

 

Laagdrempelige contact opties

Steeds meer klanten vinden het prettig om via Whatsapp een afspraak in te plannen. Daarom krijg je van ons gratis Whatsapp integratie bij je pedicure website. Ook zorgen we voor eenvoudige contactmogelijkheden via e-mail, contactformulier en telefoon.

 


Al jouw behandelingen

Al jouw behandelingen worden duidelijk en overzichtelijk weergegeven, met mooie iconen en vermelding van de prijzen. Voor meer informatie kan je klant eenvoudig doorklikken. Op deze manier ziet jouw klant in één oogopslag wat jij kan betekenen en wat het kost.

 

Meer informatie

Wil jouw klant meer informatie over een specifieke behandeling? Dan kan deze eenvoudig doorklikken om een uitgebreide uitleg te krijgen over een specifieke behandeling. Zo geven we meer informatie wanneer het gewenst is en voorkomen we te veel tekst op het eerst oogopslag.

 


Geweldig mooie foto's

Wij zorgen ervoor dat jouw website zal worden voorzien van geweldige professioneel gemaakte foto's. Uiteraard mag je ook je eigen foto's aanleveren of we maken een combinatie van alle twee.

 

Conversie gericht

Jouw website zal worden gemaakt met conversie als einddoel. Dit wil zeggen dat wij er alles aan doen om jouw website bezoekers te verleiden om een afspraak bij jou te maken. Dit doen we met wetenschappelijk bewezen technieken en duidelijke call to actions.

 


Persoonlijkheid verkoopt

Mensen kopen graag van mensen. Op het moment dat jouw potentiële klant al online een goede indruk van jou heeft, dan zal deze sneller met jou zaken willen doen dan wanneer je een anonieme website hebt. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw persoonlijke verhaal goed naar voren komt.

 

Klantvoordelen uitgelegd

Natuurlijk brengen we op een slimme manier direct naar voren waarom een potentiële klant moet kiezen voor jou en niet voor je concurrent. We doen dit door op een subtiele manier diverse klantvoordelen uit te leggen.

 


Voetklachten uitgelegd

Veel pedicure websites hebben vaak over voetklachten weinig informatie. Wij leggen juist op de voetklachten nadruk, want dat is waar mensen zich in gaan herkennen. Daarnaast zien ze jou als de autoriteit op dit gebied als jij duidelijke informatie geeft over hun voetklachten.

 

Goed vindbaar in Google

Jouw potentiële klanten zoeken via Google. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw website SEO geoptimaliseerd is, zodat je beter vindbaar bent. Ook regelen wij een Google Business profiel, zodat je bedrijf nog beter zichtbaar is. Optioneel kunnen we speciale SEO landingspagina's voor je maken. 


Zorgverzekering info

Natuurlijk krijg je vaak de vraag of bepaalde behandelingen vallen binnen iemands zorgverzekering. Daarom hebben we op jouw website duidelijke informatie opgenomen, zodat jouw potentiële klant kan vinden welke vergoedingen zijn of haar eigen zorgverzekeraar geeft.

 

Veelgestelde vragen

Wij zorgen ervoor dat jouw website via een veelgestelde vragen pagina alle twijfels wegneemt die iemand kan hebben. Zo zorgen wij ervoor dat jij aanvragen krijgt van mensen die echt helemaal enthousiast zijn en waar jij nog weinig uitleg aan hoeft te geven.

 


Koppeling met jou online agenda

Heb je een online agenda tool in jouw favoriete  pedicuresalon programma? Dan kunnen wij deze in veel gevallen koppelen aan je website, zodat jouw klanten direct agenda afspraken bij je kunnen inboeken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Heb je nog geen online agenda?

Overweeg dan een abonnement op Salonized. Dit is hét salon managementsysteem voor pedicuresalons. Wij koppelen vervolgens jouw Salonized aan je website, zodat jouw klanten online vanuit je website direct agenda afspraken kunnen inboeken en zelfs direct kunnen afrekenen. Jij krijgt alle klanten en afspraken overzichtelijk in één dashboard te zien, waarin je ze kan beheren.

 


Bekijk diverse pedicure website voorbeelden live

Ben jij nieuwsgierig geworden naar een live pedicure website voorbeeld? Ervaar het nu zelf live: 

 

Voorbeeld pedicure website van Salon Jolanda
Voorbeeld pedicure website van Salon Harmanda
Voorbeeld pedicure website van Salon Harmanda
Voorbeeld pedicure website van Pedicurepraktijk Lavander
Voorbeeld pedicure website van Carin Medisch Pedicure
Voorbeeld pedicure website van Carin Medisch Pedicure
Voorbeeld pedicure website van Pedicure Linda
Voorbeeld pedicure website van Pedicurepraktijk Jacqueline

Wat kost een professionele pedicure website?

 

Een professionele pedicure website hoeft niet duur te zijn. 

Wij maken websites met goede teksten en een doordachte navigatie. Jij bepaalt zelf uit hoeveel pagina's deze bestaat en wat de inhoud moet zijn. Dit is wat je kan verwachten:

Pedicure website all in one website pakket
All in one website pakket voor pedicure salon

Voor een vaste lage maandelijkse prijs krijg je écht alles, dus je website, inclusief hosting, beheer en support! Oké dan, bijna alles, want de prijs is excl. BTW. 

Maak je geen zorgen! 100% vrijblijvend!


Over Prosperbiz-websites: dé webdesigner voor pedicures

Wij zijn al sinds het jaar 2014 actief met webdesign voor ZZP-ers en het MKB. We zijn gespecialiseerd in websites voor pedicures zoals jij. Wij begrijpen daarom als geen ander wat er nodig is om succesvol te zijn met een website voor pedicure praktijken. Wij zijn er erg goed in om ons te verplaatsen in de beleving van jouw doelgroep. We weten precies waar jouw doelgroep op zoekt in Google en wij zorgen ervoor dat jouw website daar precies bij aansluit. Het ontwerp, de techniek, het bedenken van de juiste content en de toepassing van verleidingstechnieken op de website zijn belangrijke zaken die wij ook regelen voor jouw nieuwe pedicure website. Jouw pedicure website zal zich visueel zeer sterk onderscheiden van je concurrent en daarmee heb je direct een streepje voor. Juist omdat wij dit spel zo goed kennen, zijn wij dé partij voor een professionele pedicure website. Daarnaast zijn wij specialist in vindbaarheid op Google en zijn wij gecertificeerd Google Partner.

Google Partner

De 9 voordelen van een pedicure website van Prosperbiz

Als je kiest voor Prosperbiz-websites, dan kies je voor dé specialist in websites voor pedicure praktijken of pedicure salons. Dit is een groot voordeel, want wij snappen hoe jouw potentiële klanten in jouw regio online op Google zoeken. Het is daarnaast erg prettig om met ons samen te werken. We kunnen namelijk altijd persoonlijk afspreken of we plannen een video call, zodat we digitaal kunnen samenwerken met schermvoorbeelden erbij. Hieronder nog meer voordelen van Prosperbiz-websites: 

 

 

persoonlijk contact over je website

1. Persoonlijk contact

We hebben persoonlijk contact, zodat je weet wat je aan ons hebt

 

unieke website

2. Unieke website

Website in jouw huisstijl ontworpen en indien gewenst, ook een GRATIS logo

 

wervende teksten voor je website

3. Wervende teksten

Wij schrijven wervende teksten of verbeteren de teksten die jij aanlevert

 


alles onder één dak:  webdesign, hosting, beheer en onderhoud

4. Alles onder één dak

Wij regelen alles voor jou: webdesign, hosting, beheer en onderhoud

 

website conversiegericht nieuwe klanten

5. Conversiegericht

Een webdesign zo gemaakt, dat deze je nieuwe klanten gaat opleveren

 

mobiel vriendelijke website

6. Mobiel vriendelijk

Een mobiel vriendelijke website voor telefoon, tablet en laptop

 


lage all-in maandprijs zonder grote investering voor je website

7. Altijd transparant

Lage all-in maandprijs en geen grote investeringen en verrassingen

 

snel nieuwe website online

8. Snel online

Wij werken goed en snel. Binnen enkele weken staat je website online

 

website onderhoud en beheer zonder extra kosten

9. Geweldige nazorg

Wij onderhouden en beheren jouw website zonder verborgen kosten

 


Onze werkwijze: in 5 stappen je nieuwe pedicure website

Telefonisch kennismaken bespreken website wensen

Telefonisch maken we kennis en we bespreken je wensen

Vrijblijvende afspraak plannen bespreken website

We plannen samen een vrijblijvende (video)afspraak

Website ontwerp uitwerken

GRATIS en vrijblijvend gaan we 2 uur lang je website uitwerken

Samenvatting en blauwdruk website

Je ontvangt een duidelijke blauwdruk en samenvatting 

Website binnen enkele weken online

Na jouw akkoord is je website binnen enkele weken online!


Wat anderen over ons zeggen

Ben jij benieuwd wat anderen over ons zeggen, die ook een website door ons hebben laten maken? Bekijk hier de reacties:

 

 

Website laten maken Google 5 sterren reviews
Reviews van anderen over Prosperbiz

Zullen we samen even bellen met elkaar?

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Meer weten over Prosperbiz-websites en hoe wij een professionele website kunnen maken voor jouw bedrijf? Neem dan nu nog contact op en bespreek je vragen en wensen met onze website specialist: Alex. Hij helpt je graag verder.

Website specialist Prosperbiz-websites

Neem contact op met website specialist Alex

Tel: 040 - 843 43 28