Website laten maken Eindhoven

Website laten maken Eindhoven

 

Je hebt gezocht naar: website laten maken Eindhoven

 

 

Website laten maken in Eindhoven?

Heb je nog geen website? Ben je op zoek naar een nieuwe website? Of wil je een nieuwe website laten maken in Eindhoven? Zoek dan niet langer, want bij Prosperbiz-websites uit Eindhoven ben je aan het juiste adres. Wij hebben jaren lange ervaring in het maken van websites in Eindhoven. Ons jonge en energieke team helpt je graag verder.

 

De websites die wij maken in Eindhoven, voldoen aan alle eisen die tegenwoordig van je website worden gevraagd. Zo zorgen wij ervoor dat je website voor alle apparaten geschikt is. Daarnaast zorgen we ervoor dat je website voldoet aan alle eisen die Google stelt om goed gevonden te kunnen worden. Ook zetten wij je bedrijf online op de kaart in Google!

 

Neem met ons contact op om jouw wensen te bespreken en om een gratis en vrijblijvende offerte te ontvangen. 

 

Tevreden klant Claire en Marleen website laten maken Eindhoven

"Via onze website, die is gemaakt door Prosperbiz, halen wij nu dagelijks reserveringen binnen voor ons restaurant. Het is echt geweldig om te zien hoe dat een website van 39 euro per maand ons duizenden euro's per maand aan omzet geeft. Zonder deze website had ons bedrijf het erg moeilijk."

Klant reviews

Wat voor website wil je laten maken in Eindhoven?

Wat voor website wil je eigenlijk laten maken in Eindhoven? Ben je op zoek naar een moderne website? Wil je misschien een website met een zakelijke insteek of staat een persoonlijke informele website je meer aan?

 

Wij kunnen alle soorten bedrijfswebsites maken. Vele honderden ondernemers gingen jou voor!  Wil je een indruk krijgen van de mogelijkheden? Bekijk enkele van onze website voorbeelden maar eens. 

 

Wat voor website jij ook wil hebben, bij een nieuwe website gaan wij ervoor dat deze zich snel terugverdiend door de extra aanvragen en publiciteit die je hierdoor krijgt. Samen zetten we jouw droomwebsite online en zorgen we ervoor dat je omzet zal worden vergroot!

 

Vergroot je omzet met je website

Wat kost een website laten maken in Eindhoven?

Zet je bedrijf online op de kaart

Wil je weten wat het laten maken van een website in Eindhoven kost? Veel webdesigners geven aan dat de prijzen erg verschillen en afhankelijk zijn van meerdere factoren. Ze maken het vaak te ingewikkeld. Wij zijn veel transparanter.

 

Wij hebben vele honderden websites gemaakt. Bij ons kost een website altijd hetzelfde, namelijk: eenmalig €379,- opstartfee en daarna €39,50 per maand voor het hosten, beheren, onderhouden en wijzigen van je website. Dat is juist: ook wijzigingen die je achteraf aan je website wilt doorvoeren, zijn inbegrepen! Zo zal je bij ons nooit worden verrast met onverwachte extra kosten.

 

Onze tarieven zijn altijd het zelfde. Of je nu 10 of 20 pagina’s wil voor je website in de regio Eindhoven. Vraag gerust een GRATIS en vrijblijvend gesprek aan of bel ons op 040 - 843 43 28 om de mogelijkheden te bespreken. 


All-in-One website Eindhoven

Eenmalig €379

en daarna €39,50 pm

 

Gemaakt door specialisten

Prachtig en modern design

Goed vindbaar op Google

Inclusief hosting en support

Inclusief gratis wijzigingen

Maak je geen zorgen! 100% vrijblijvend!


Webdesign in Eindhoven en omgeving

Wil je een website laten maken in Eindhoven? Prosperbiz-websites helpt je graag bij het maken van een nieuwe website. Er zijn meerdere redenen waarom wij de beste webdesigner zijn voor jou als je een top website wilt laten maken in Eindhoven. Alle websites  die wij maken zijn gebruiksvriendelijk, mobiel vriendelijk en zoekmachine vriendelijk.

 

Je website is de eerste indruk die mensen zien. Daarom is het erg belangrijk dat dit een geweldige indruk is. Een professionele website laten maken in Eindhoven kan je dan ook het beste aan ons overlaten. Hieronder hebben we nog enkele belangrijke punten voor je genoemd, zodat je weet wat je kan verwachten als je met ons in zee gaat.

 

 

Website ontwerpafspraak Eindhoven

Persoonlijke ontwerpafspraak in de regio Eindhoven

Wij hechten veel waarde aan een geweldige persoonlijke samenwerking met jou. Haast geen enkel webdesign bedrijf neemt de moeite om op bezoek te gaan bij haar klanten. Wij doen dat wel! Na een eerste telefoongesprek maken we een GRATIS en vrijblijvende afspraak bij jou op locatie in de regio Eindhoven of je kan als je dat liever hebt, ook naar ons webdesignbureau in Eindhoven komen.

 

Tijdens dit persoonlijke gesprek gaan we kennismaken met elkaar en samen kletsen en schetsen over je nieuwe website. We gaan pas verder met elkaar nadat jij goed beeld hebt hoe je nieuwe website gaat worden en een goed gevoel hebt gekregen bij ons. Deze persoonlijke afspraak is GRATIS en je zit ook nergens aan vast. 


Website gemaakt voor jouw doelstelling

Een website speciaal gemaakt voor jouw doelstelling

Als website specialist in Eindhoven, weten wij dat een professionele website een meerwaarde is voor ondernemers. Bij het maken van een website, gaan wij altijd uit van jouw doelstelling en zorgen we ervoor dat we perfect inspelen op de behoeftes en gedachten van jouw doelgroep.

 

Misschien wil je meer offerte aanvragen via je website krijgen, of wil je een product of dienst via je website verkopen. Misschien wil je trainingen of digitale producten aanbieden? Of wil je mensen trekken naar je restaurant of winkel en moet je locatie gewoon goed op de kaart staan.

 

Wat je doelstelling ook mag zijn, wij zorgen ervoor dat jouw website optimaal is gemaakt voor het behalen van jouw doelstelling. Op deze manier weten wij zeker dat jouw website zichzelf terugbetaald en jij ook echt resultaat gaat ervaren. 


Goed vindbare website in Google

Goed vindbare website in Google

Wil je goed worden gevonden in Google? Wij zorgen ervoor dat je website op de kaart staat in Google. Dat is mogelijk als je ervoor kiest om een website te laten maken in Eindhoven door ons. Wij weten precies hoe jouw doelgroep zoekt op Google en wat Google verwacht van een website.

 

Als iemand je beloofd dat je altijd op plaats 1 komt in Google zonder doorlopend te werken aan je website, dan is dat een fabeltje. Het werken aan je vindbaarheid op Google is altijd een samenwerking tussen ons en jou als eigenaar van de website. Er zijn namelijk ruim 50 factoren die bijdragen aan de vindbaarheid van je website.

 

Wij nemen een aantal van die factoren voor onze rekening, maar jij hebt ook invloed op een aantal van deze factoren. Door goed samen te werken, krijgen we mooie resultaten voor elkaar in Google. Wees gerust, want wij adviseren en begeleiden je bij een goede strategie om vindbaar te zijn in Google.  

 


Website voor boekhouder Eindhoven

Website voorbeeld:

Boekhouderskantoor

Website voor schoonmaak Eindhoven

Website voorbeeld:

Schoonmaakspecialist

Website voor Rijschool Eindhoven

Website voorbeeld:

Autorijschool


WordPress website Eindhoven

Heb je ooit eens gehoord van WordPress? Ben je op zoek naar een WordPress website in Eindhoven?

Veel websites worden helaas nog gemaakt met WordPress. Dit systeem is niet gebruikersvriendelijk, het is erg foutgevoelig na het draaien van updates en er kan eenvoudig worden ingebroken.

 

Als gemiddelde ondernemer kan je met WordPress niet uit de voeten en je website gaat regelmatig kapot. Daarom maken wij al lang geen websites meer met WordPress, maar met een veel moderne en gebruikersvriendelijker Cloud CMS. Dit is de reden dat veel mensen overstappen van WordPress naar ons.

 

Het Cloud CMS dat wij gebruiken is bewezen. Wereldwijd zijn er meer dan 20.000.000 websites gemaakt met dit systeem. Wij hebben bewust voor dit moderne websitesysteem gekozen, zodat je website altijd up to date is en iedereen (als je dat zelf zou willen) zonder technisch gedoe aanpassingen kan doorvoeren.

 

Wat zijn de voordelen van Prosperbiz-websites?

Ster

Meer winst via je website

Ster

Inclusief hosting en support

Ster

Goed vindbaar op Google


Ster

Alles onder één dak

Ster

Gemaakt in jouw huisstijl

Ster

Professioneel design


Veel ondernemers in Eindhoven lieten een website maken

Wij hebben veel ondernemers in Eindhoven geholpen door een website voor hen te maken. Niet alleen ondernemers uit Eindhoven hebben een website laten maken door ons. Ook ondernemers in de omgeving van Eindhoven kunnen bij ons terecht voor een website, zoals: Best, Veldhoven, Nuenen, Valkenswaard, Deurne, Den Bosch, Uden en Tilburg.

Tevreden klant Mark website laten maken Eindhoven

"Ik wilde eigenlijk altijd alles zelf doen, ook het maken van mijn eigen website. Nadat ik mijn eigen site heb proberen te maken, kwam ik er achter dat het toch veel tijd en moeite kost. Nu echter, heb ik alles uitbesteed aan Prosperbiz en ik heb er geen dag spijt van! Het kost me nu geen tijd meer en ik heb een heel mooie site!"

Klant reviews

Waarom een website laten maken Eindhoven door Prosperbiz

Waarom zou je een website laten maken in Eindhoven door Prosperbiz-websites? Natuurlijk hebben we hierboven al veel redenen gegeven waarom je voor ons zou kiezen, maar bekijk hieronder nog een aantal belangrijke redenen:

 

Website door specialisten gemaakt

Website door onze specialisten gemaakt

Wij maken websites op basis de nieuwste Cloud CMS technologie. Hierdoor houden wij de kosten voor het ontwerp van een website laag en dat merk jij in de prijs. Daarnaast schrijven wij de teksten en plaatsen de kleuren en afbeeldingen die bij jouw bedrijf passen. Je krijgt dus geen standaard website, maar een unieke website.

Goed leesbaar op alle apparaten

Goed leesbaar op alle apparaten

Steeds meer klanten zoeken naar bedrijven via hun smartphone of tablet. Google geeft zelfs voorrang aan websites die zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Wij bouwen alle websites mobiel vriendelijk, want dan krijg je ook meer aanvragen en uiteindelijk dus meer klanten! 

Website aanpassen gratis

Website aanpassen? Wij regelen het GRATIS!

Zodra je tevreden bent, gaat je website live. Wil je een stukje tekst of foto aanpassen of een andere kleine wijziging aanbrengen? Stuur ons jouw verzoek en wij passen het GRATIS voor jou aan. Dit is één van de voordelen van onze service! Hierdoor kan jij je richten op je bedrijf en laat je ons het werk doen aan je website.

Online rapportages website

Online rapportages 

Wil jij zien hoe je website het doet? Je website zal dan door ons worden voorzien van een koppeling met je eigen Google Analytics omgeving. Hiermee krijg jij eenvoudig inzicht in je bezoekers en waar zij vandaan komen. In samenspraak kunnen wij op basis van rapportages je website verder optimaliseren.

Hosting, service en support website

Hosting, service en support inbegrepen

Een website zonder hosting, service en support is een auto zonder benzine (of stroom natuurlijk) en onderhoud. Daarom is de hosting van jouw website én het technisch onderhoud onderdeel van jouw all-in pakket. Zo heb je alles onder één dak en kom je nooit tussen wal en schip als er iets geregeld moet worden. Wel zo gemakkelijk! 


De weg naar jouw succesvolle website

Telefonisch maken we kennis en we bespreken je wensen

We plannen samen een vrijblijvende afspraak op locatie

GRATIS en vrijblijvend gaan we 2 uur lang je website uitwerken

Je krijgt van ons de samenvatting, zodat je weet wat je krijgt

Na jouw akkoord is je website binnen enkele weken online!


Maak je geen zorgen: 100% vrijblijvend!

Veel gestelde vragen website laten maken Eindhoven

Een website laten maken kost bij ons slechts eenmalig €379,- en daarna €39,50 per maand voor hosting, beheer, onderhoud en gratis wijzigingen aan je website. Wij noemen dit een All-in-One pakket: wij regelen alles voor je en je weet precies waar je maandelijks aan toe bent. Geen verassingen met extra facturen. Je krijgt voor dit bedrag een unieke website, die helemaal is gemaakt op jouw huisstijl en wensen. Wil je meer weten? Bel 040 - 843 43 28.

Ja, wij bezoeken onze klanten in Eindhoven of omstreken. Heb jij interesse om een website door ons te laten maken? Bel ons op 040 - 843 43 28 en maak een gratis en vrijblijvende afspraak bij jou op kantoor of thuis. Tijdens deze afspraak gaan we samen brainstormen over jouw nieuwe website en hoe wij ervoor zorgen dat jouw website je nieuwe klantmagneet gaat worden. Na afloop krijg je van ons een mooie samenvatting van alles wat we hebben besproken, waarna jij kan aangeven of je met ons verder wilt of niet. Je zit dus nergens aan vast!

Jazeker! Wij maken iedere website volgens de huisstijl van het bedrijf. Heb jij dus vooraf bepaald welke kleuren voor jouw site moeten worden gebruikt en heb je ook al een logo, dan zullen wij de website helemaal bouwen volgens jouw huisstijl. Heb je nog niet nagedacht over een huisstijl en heb je nog geen logo of kleuren bedacht? Geen probleem! Dan denken wij graag met jou mee om je daarin te adviseren en ook eventueel een logo voor je te ontwerpen. Vervolgens laten we je alles in een concept website zien. Jij kan dan altijd nog aangeven of je daar aanpassingen in wil laten doorvoeren. Zo komen we samen tot de perfecte vormgeving van jouw website!

Meestal kunnen we een eerste concept van je nieuwe website opleveren binnen enkele dagen tot enkele weken nadat je ons de opdracht hebt gegeven. Voordat jij een beslissing maakt om met ons in zee te gaan, gaan wij met jou in gesprek over de gewenste go-live datum van je nieuwe website. Zo zorgen we ervoor, dat we altijd voldoen aan jouw verwachtingen!. Wil je snel je website online hebben? Bel ons dan nu op 040 – 843 43 28.

Jij hebt volledige zeggenschap op het ontwerp van je website. Wij zullen je wensen in een goed gesprek uitgebreid inventariseren. Vervolgens adviseren wij je over het ontwerp en maken we samen met jou besluiten. Daarna maken we een concept website en sturen jou een link waar je dat concept kan bekijken. Jij kan je feedback geven en wij verwerken vervolgens razendsnel jouw feedback in een aangepast concept. Het eindresultaat is een website die helemaal voldoet aan jouw wensen en waarbij jij volledige invloed hebt op het website ontwerp.

Wij zorgen dat je website is geoptimaliseerd voor Google. Wij melden je website daarna aan bij Google en wij melden je bedrijf aan bij Google, zodat je op de landkaart komt en een eigen bedrijfsprofiel hebt. Hierdoor ben je al direct vindbaar op je bedrijfsnaam. Wil je verder nog vindbaar worden op verschillende zoekwoorden? Dan moeten we dat samen per zoekwoord bekijken, want dat is afhankelijk van tot wel 50 verschillende factoren waar Google naar kijkt. Voor een deel heb jij invloed op deze factoren en voor een deel hebben wij daar invloed op. Dit varieert bijvoorbeeld van het zoekwoord dat je gebruikt, hoeveel content er over dat zoekwoord aanwezig is op jouw website, op welke manier die content is verwerkt, of er concurrenten zijn die betere content hebben, hoeveel andere websites er verwijzen naar jouw website (backlinks), hoe oud je domeinnaam is, hoeveel social media berichten er naar jouw website verwijzen, etc. Wij leggen je precies uit hoe dit werkt en samen maken we een plan wat jij doet en wat wij doen, zodat we het maximale kunnen doen om je website op bepaalde zoekwoorden zo hoog mogelijk te krijgen in Google.

Ja, dat is mogelijk! Je kan bij ons beginnen met een informatieve bedrijfswebsite en wanneer je dat wilt, kunnen wij je website voor een kleine meerprijs upgraden naar een webshop. Je website krijgt dan webshop functies erbij, zoals producten, voorraad beheer, kortingscodes, een betaal module, koppeling met je bank, automatische e-mails bij bestellingen, betalingen en leveringen, enz. Heb je interesse om direct of op termijn een webshop te maken, bel 040 – 843 43 28 en laat het ons weten!


Wil jij een nieuwe website laten maken in Eindhoven?

Neem contact op met webspecialist Alex

Tel: 040 - 843 43 28